Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-23-2004, 02:13 PM
kd_rome kd_rome is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 20
Default Midi doesn\'t work anymore

Hello,
I have a mac G5 2 GHz and a Digi 002.
I just updated ProTools to 6.4 and the software doesn't recognize my MIDI Keyboard anymore.
( it's a Roland PC-300 )
If I load a virtual instruments in standalone mode or in Cubase SX it works but if I load it in ProTools it doesn't receive the signal.
I tried to trash all the preferences, repair the permissions, but it doesn't work anyway.
The PC-300 is connected to my mac trought a USB port.
Thank you.
I have also downloaded the update the profiles for legacy MIDI controllers from digidesign
__________________
1.5 GHz Powerbook 17"
Digi 002
ProTools 6.7
Reply With Quote
  #2  
Old 06-24-2004, 10:16 AM
Sean Halley Sean Halley is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Los Angeles,CA, USA
Posts: 447
Default Re: Midi doesn\'t work anymore

I assume that you've checked the PC300 in "MIDI Input Devices", under the "MIDI" menu, right?


S..
__________________
"it's not about making the changes, it's about playing ideas in time"

Scofield...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't work in 88.2 anymore on PT9? nickbradbury macOS 6 03-13-2011 06:07 PM
Plug-ins won't work anymore Mattitude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-20-2009 12:23 PM
itunes doesn't work anymore?!?! ichbin Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 01-09-2006 05:38 PM
001 midi inputs/outputs dont work anymore? El CaCa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-10-2004 09:19 PM
WTF My plugins don't work anymore..PLEASE HELP Mikchek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-27-2004 07:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com