Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-24-2008, 02:38 PM
WATYF WATYF is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 152
Default Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

I guess there had to be some kind of hitch.

The upgrade to PT8 seems to have gone without incident, except for one thing... it's not recognizing the iLok authorization for the MoogerFooger plugs in. I got the factory bundle pack, which came with the Moog ring mod and delay. They've worked just fine up to this point, and when I syncronize my iLok, I can still see the auths on there. But when PT8 starts, it asks for authorization for the Moog plugs.

Has anyone else had this problem? Any solutions?

WATYF
Reply With Quote
  #2  
Old 12-24-2008, 02:51 PM
lego lego is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 380
Default Re: Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

I have the same problem. Digi Support is currently working on it, I'll let you know if we find the solution.
Did your "Moogerfooger Analog Delay" iLok auth automagically change its name to "BF Moogerfooger Bundle v4" (and back)?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-24-2008, 03:03 PM
WATYF WATYF is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 152
Default Re: Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

No, it's still just "Moogerfooger Analog Delay" and "Moogerfooger Ring Modulator".

Where do I go to report my case to Digi support? This is a pretty bad glitch for me, since the Moog delay is my "go to" delay for many things. I can't use my previous sessions until this gets fixed.


WATYF
Reply With Quote
  #4  
Old 12-24-2008, 03:15 PM
lego lego is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 380
Default Re: Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

I think you should use this form.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-24-2008, 03:58 PM
Herkimer Herkimer is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Boston, MA (Salem)
Posts: 407
Default Re: Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

I too lost my Moogerfooger plugs with the PT8 upgrade. I would love to have them back. I assumed they were just lost to progress - afterall, I got them with the Mbox 1 (original) factory setup that also came with T-racks and some other "oldies but goodies." (Who doesn't love the Joe Meek stuff?)

I too love the Moogerfooger delay. Add my name to the list of people officially requesting to get a "fix."

And as an aside: some plug-ins from that original Mbox issue have indeed been placed into the "no longer supported" category. I still have many old session with EQ II and many of the other 'II' plug-ins. The official digi response for using them in PT 8 is: "we also cannot guarantee that it will work with Pro Tools 8"

See http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=234028
Reply With Quote
  #6  
Old 12-24-2008, 04:03 PM
lego lego is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 380
Default Re: Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

Quote:
Originally Posted by Herkimer View Post
I too lost my Moogerfooger plugs with the PT8 upgrade. I would love to have them back. I assumed they were just lost to progress
No! Look at their (moofoo) versions, they are 8.0 just like everything else Digi. This is a bug.
Reply With Quote
  #7  
Old 12-24-2008, 04:04 PM
WATYF WATYF is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 152
Default Re: Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

It had better be a bug... I bought the factory bundle by itself fairly recently just to get the moogerfoogers and a few other plugs that I wanted.


WATYF
Reply With Quote
  #8  
Old 12-24-2008, 04:17 PM
lego lego is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 380
Default Re: Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

Guys, look at this
Reply With Quote
  #9  
Old 12-24-2008, 04:28 PM
WATYF WATYF is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 152
Default Re: Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

Didn't work for me. I downloaded and installed the 7.4 Moogerfooger bundle. Opened Pro Tools... and now I'm getting even more authorization warnings (because of the additional plugs in the bundle that I didn't previously have). I didn't see an option to download an individual plug.


WATYF
Reply With Quote
  #10  
Old 12-24-2008, 04:35 PM
lego lego is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 380
Default Re: Pro Tools 8 won't recognize my MoogerFooger authorizations...

works for me (after removing the ones I have no auths)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10.0.0 and Moogerfooger guitarandy macOS 8 08-08-2012 09:52 AM
moogerfooger Bundle v9.0.2 (Mac) for Pro Tools 8.0.5 and higher James Drake Pro Tools 10 1 12-15-2011 11:29 AM
Moogerfooger Analog Delay does not recognize the authorization dailan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-18-2010 02:53 PM
MOOGERFOOGER plug in authorisation not recognised on Pro Tools 8! Duncan101 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-29-2009 05:10 AM
PT doesn't recognize certain iLok authorizations at01music Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 09-20-2005 11:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com