Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-24-2019, 06:34 AM
antonis's Avatar
antonis antonis is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: London, UK
Posts: 1,350
Default WTD: Avid HD I/O Digital for Avid OMNI HD

I am rarely using the HD I/O. It looks like new, sitting in a rack doing nothing.

I am thinking of building a mobile rig as lately work has taken me out of the studio.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2019, 04:27 PM
antonis's Avatar
antonis antonis is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: London, UK
Posts: 1,350
Default Re: WTD: Avid HD I/O Digital for Avid OMNI HD

Sold

Last edited by antonis; 07-12-2019 at 04:27 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Omni Digital Out Problem anotherfilip Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 03-27-2019 09:12 AM
Avid HDX + Avid HD Omni + Magma Expressbolt 3T _Khonnor_ Buy & Sell 0 06-18-2018 01:25 AM
Avid Omni - Digital I/O does not engage after changing in Hardware Setup anotherfilip Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 2 12-11-2017 05:26 AM
Avid Pro Tools HD Native Card w/Avid HD Omni I/O Digitaliz Buy & Sell 0 02-19-2017 05:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com