Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-09-2007, 11:48 AM
delgadil delgadil is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 31
Default Digi MIDI I/O unit sometimes goes offline

Hello,

I am using PTLE 7.1 on WinXP with Digi002. Also have a Digi MIDI I/O unit.

I am finding that the MIDI I/O unit sometimes goes offline (e.g. "online" LED on front of unit turns off) when I am working on my sessions. Then weird things start to happen -- bad timing, MIDI not playing, etc. Forces me to close and restart Pro Tools. Resetting the MIDI I/O via the reset button doesn't always work.

Last night, my PC just stopped recognizing the MIDI I/O altogether -- I had to reinstall the MIDI I/O drivers to get it up and running again.

Questions:
- Has anyone else seen this kind of problem?
- Does anyone have a solution?
- I see Digi has posted version 1.0cs1 of the MIDI I/O drivers, and that this is not officially supported. Anyone know what's new in this version (no description is provided) or have any experience with this new driver version?

Thanks,
Kevin
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio MIDI setup says DIGI 002 midi device is offline oliarnalds MIDI 17 10-23-2016 10:13 PM
Main unit of my D-control says "offline" corbittclam ICON & C|24 2 06-09-2011 12:56 PM
digi 002 offline in audio midi set up Double Deal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-28-2007 11:05 AM
digi 002 offline in audio midi set up Double Deal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-28-2007 11:04 AM
digi midi unit latency planetkeys Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-10-2005 09:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com