Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire & USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-06-2013, 01:55 PM
RURTOS RURTOS is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Saint-Etienne, France
Posts: 2
Default Noise appearing when using M-Audio Fast Track Pro

Hello,

I use a Fast track pro since 2 years, and a problem has appeared since several weeks.

When working on Ableton, or simply Listening to music, a noise appeared:

You can hear it here:

https://soundcloud.com/olivierdecroi...e-la-carte-son

It is very dangerous for ears and monitoring, and i don't know what could cause it.
When i restart the sound card, this noise seems to disappear.

The LEDs become totally red, as it was clipping...

Sometimes it happens 1 or 2 times a day, often when i start the computer and the soundcard.


He told me he changed it, and his M-Audio seems to work OK now.


How can i solve it please?

Searching on forums, i've read that it could be due to the on/off button.



Thanks a lot and best regards,

Olivier
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2013, 06:02 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,572
Default Re: Noise appearing when using M-Audio Fast Track Pro

Can you please do every step in the help us help you - read this before posting! link on the top of the forum. Also post a sandra report.

Thanks
__________________
Manny.

Wave-T.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fast Track Duo Burst of Noise bemol FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 8 03-23-2015 11:49 AM
M-AUDIO Fast Track Pro + OS 10.8.02 and now get digital screeching noise, why??? Tolbert Pro Tools M-Powered (Mac) 19 02-01-2013 02:38 PM
Monitor Noise w/ Fast Track adm6166 Pro Tools M-Powered (Win) 0 01-17-2013 04:36 PM
fast track pro pre amp noise uptowners2010 Pro Tools 9 3 05-05-2012 11:24 AM
White noise appearing in audio file! Ozzie Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-13-2002 07:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com