Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-20-2014, 12:56 PM
trevmunroe trevmunroe is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: new jersey
Posts: 2
Default I/0 input output issue can someone help?

I just downloaded 10.3.9 i have mbox 2 mini and my I/0 input an output signals are saying built-in microphone i've never seen this before how do i get it back to normal input output?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-22-2014, 11:50 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,520
Default Re: I/0 input output issue can someone help?

In Pro Tools, go to Setup>Hardware and select the Mbox as the audio engine(this kind of stuff is in the manual)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No active input/output Steisler macOS 7 03-14-2018 10:27 AM
Digi 003 input from pro tools OK, output issue elusername 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-15-2013 09:45 AM
MBox Pro 3G-no output/input one day after 1.1.2 Seth Thomas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-31-2012 08:50 AM
Can same computer be used for input and output ? pion 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-18-2005 06:18 AM
Please help, no output / input from 001 jdavis74 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-03-2003 08:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com