Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-02-2012, 11:53 AM
edadema edadema is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Los Angeles
Posts: 364
Default ReVibe 2, Impact, Reverb On Running Native on My LapTop!!!

Wow You can truly go Native and never look Back!!!!!!! Check it out

http://i608.photobucket.com/albums/t...at114957AM.png
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2012, 12:00 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: ReVibe 2, Impact, Reverb On Running Native on My LapTop!!!

unless your cold and want some HEAT
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 01-02-2012, 12:07 PM
edadema edadema is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Los Angeles
Posts: 364
Default Re: ReVibe 2, Impact, Reverb On Running Native on My LapTop!!!

Quote:
Originally Posted by Craig F View Post
unless your cold and want some HEAT
Learn how to mix and you won't need Heat
Reply With Quote
  #4  
Old 01-02-2012, 12:18 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,587
Default Re: ReVibe 2, Impact, Reverb On Running Native on My LapTop!!!

Quote:
Originally Posted by edadema View Post
Learn how to mix and you won't need Heat
So, you don't use the Studer or Ampex emulations on your UAD card?
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-02-2012, 12:21 PM
NewdestinyX NewdestinyX is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 597
Default

Quote:
Originally Posted by edadema View Post
Learn how to mix and you won't need Heat
This is an overstatement... :-/
__________________
Rig 1-Mix/Mast: PTHD 11.3.1; MacPro 6core (6,1) 3.5 GHz Xeon E5; 10.10.3 (SSD Drives for audio); Apogee DUET, FireStudio2626 as Hware Inserts to PT for outboard
Rig 2-Cutting&Remotes: PTHD 11.3.1; MacBook Pro (8,1) 2.8 GHz Dual i7; 10.9.2 (128GB int '6G' SSD drive); Profire LightBridge (FW800), 32ch Presonus Digimax FS
Reply With Quote
  #6  
Old 01-02-2012, 12:21 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: ReVibe 2, Impact, Reverb On Running Native on My LapTop!!!

Quote:
Originally Posted by edadema View Post
Learn how to mix and you won't need Heat
I don't use it, don't even have a license for it
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #7  
Old 01-02-2012, 12:24 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,587
Default Re: ReVibe 2, Impact, Reverb On Running Native on My LapTop!!!

Quote:
Originally Posted by edadema View Post
Learn how to mix and you won't need Heat
And hey, why all the reverb usage? Learn how to record sources in a room properly, and you won't need those verb plugins!!!!
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-02-2012, 12:44 PM
edadema edadema is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Los Angeles
Posts: 364
Default Re: ReVibe 2, Impact, Reverb On Running Native on My LapTop!!!

Quote:
Originally Posted by dmazurek View Post
So, you don't use the Studer or Ampex emulations on your UAD card?
Every once in a while but more like an effect but never to fix my mix.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-02-2012, 12:48 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,587
Default Re: ReVibe 2, Impact, Reverb On Running Native on My LapTop!!!

Quote:
Originally Posted by edadema View Post
Every once in a while but more like an effect but never to fix my mix.
HEAT doesn't "fix" mixes.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-02-2012, 02:32 PM
edadema edadema is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Los Angeles
Posts: 364
Default Re: ReVibe 2, Impact, Reverb On Running Native on My LapTop!!!

Quote:
Originally Posted by dmazurek View Post
HEAT doesn't "fix" mixes.
True if that was the case we would all want it.....lol

look I tried it and didn't like it so I'm glad you do
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Revibe AAX Reverb One AAX Mubeau Post - Surround - Video 2 06-28-2012 10:14 AM
Questions on Revibe, Reverb One, Impact nst7 Pro Tools 10 0 01-04-2012 07:52 AM
Impact and Revibe m_atrix13 macOS 9 11-07-2011 08:23 AM
Revibe, Reverb One Native? + C24 Mubeau Post - Surround - Video 1 03-24-2011 05:16 PM
accl. revibe, impact vs outboard catfish11 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-16-2004 10:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com