Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-02-2005, 12:56 PM
Nathan B Nathan B is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: London
Posts: 10
Default Logic Pro, PTLE, and AU

I'm sure I'm not the only one that use's Logic Pro and PTLE along side each other. Wouldn't it be great if you could use all Logic's Plug-ins and instuments in Pro Tools? -but it doesn't support AU! I'm interested to find out how others use the two applications.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-02-2005, 01:34 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Logic Pro, PTLE, and AU

Doesn't bother me, PT's basic MIDI isn't enough for me to do any arranging in it, Logic has the upper hand there by a longshot. I compose in Logic, bounce any synths and then edit/mix/overdub in PT. I don't think Logic's instruments are AU anyway - the program supports 3rd party AU instruments, but I think the ones that are bundled with it are a proprietary format that is also used in garageband - if they were AU they'd show up in DP and other AU apps.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PTLE to logic gjohung 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-21-2008 03:35 AM
HELP!!!! PTLE 6.9 and LOGIC PRO 6.4.2?? musimedia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-29-2005 02:47 PM
PTle <=> Logic Pro Finne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-03-2005 08:04 AM
Using PTLE and LOGIC together? naman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-15-2001 02:28 AM
Can I Keep Both PTLE and Logic? naman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 08-31-2001 02:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com