Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid Pro Mixing General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-06-2017, 09:41 AM
alags alags is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: united states
Posts: 46
Default Midas m32 and protools 10

I'm having an issue opening any sessions pre m32 done on my apollo system. Keep getting error of not being able to determine sample rate or that this device can't open 44.1khz sessions. My Midas and my sessions are both 48 kHz so the second error makes no sense whatsoever. Has anyone experienced this??? I can create new sessions with no problems. Please help if you can. Thanks.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 02-08-2017, 09:26 PM
alags alags is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: united states
Posts: 46
Default Re: Midas m32 and protools 10

For what it's worth I figured out a work around that has been working. I created an aggregate device with the apollo and m32 and the sessions fired right up. Since then protools launches all sessions using the dn32 expansion card as the playback engine.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midas M32 Peter Baird FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 19 09-12-2018 02:19 PM
Midas F32 Connection to Pro Tools HD 10&11 The Phillips Project LLC Third Party Interfaces 17 02-12-2016 03:58 PM
Midas snake-MADI Nicolas Lowman VENUE Live Sound Systems 2 07-02-2010 06:24 PM
Behringer just bought Midas and Klark Teknik. Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 15 12-11-2009 08:13 AM
Analog Consoles, ...Soundcraft or Midas? Pako 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 11-07-2002 09:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com