Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-29-2001, 08:21 PM
zzangsoo zzangsoo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Georgia
Posts: 31
Default waves\' native power pack

Hi, all.
I just want to make sure that i got right one before just open this software.
I heard that ANY waves bundle is compatible with window me and PTLE, so I ordered NPP 3.0 thru internet and just got it.
However, I still do not even open it up because I do not see anything that it is compatible with PTLE, instead, I can see the cubase, cakewalk, sonic and directX logo for window version.
is NPP3.0 compatible with PTLE? or should I upgrade it to 3.2 to get this compatible?? or..
please answer as soon as possible
thank you [img]images/icons/grin.gif[/img]
Reply With Quote
  #2  
Old 08-29-2001, 09:18 PM
marcusb marcusb is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Victoria, Australia
Posts: 1,040
Default Re: waves\' native power pack

I would suggest you don't open until you have got confirmation from Waves.

At the moment the official RTAS version is in the final stages of beta testing (NPP version 3.2), however a public beta of the waveshell (allowing you to use version 3.0 in PTLE) has been available on the Waves site for a while now.

There has been considerable optimisation and tweaking to integrate version 3.2 a lot more cohesively with the RTAS plugin format so if your primary platform will be PTLE i'd go with version 3.2

I would recommend you contact waves to find out about their upgrade policy (there may be a free upgrade to 3.2 but don't quote me) if there isn't a free ugprade i'd maybe see if you can return version 3.0 and wait til the official release of 3.2

cheers,
marcus
Reply With Quote
  #3  
Old 08-29-2001, 09:37 PM
Vegadark Vegadark is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Aurora, IL, USA
Posts: 509
Default Re: waves\' native power pack

The betatest is over, and all you have to do is download the updater from the waves website to get 3.2. The waveshell is no longer available.
__________________
DIGI002R, PTLE8.0.5, Windows XP, Asus K8V SE Deluxe, AMD64 3000+ 1.5GB ram, ATI Radeon HD3xxx AGP, dual 19 inch LCD screens
Reply With Quote
  #4  
Old 08-29-2001, 11:35 PM
DeFuse DeFuse is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Arizona
Posts: 60
Default Re: waves\' native power pack

I am runnig Waves 3.2 and it is fine, Excelent infact. Quality and ease of use, You will be happy you got it!
Have fun.
Gilbert
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waves Native Power Pack Bundle Finalbrain 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-18-2009 12:07 PM
about Waves Native Power Pack Bundle bmrec 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 06-11-2002 10:30 PM
about Waves Native Power Pack Bundle bmrec General Discussion 0 06-09-2002 07:15 PM
Anyone looking to buy Waves Native Power Pack? Trash Man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-02-2002 11:30 PM
Waves Native Power Pack or T-RackS 24? tallbobsmoke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 10-28-2001 04:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com