Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2003, 09:13 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,501
Default Solid Lights on 888

We just installed our Mix plus system into a Dual G4 867 and our second 888 stays constantly lit up(all lights solid). I checked the cables but still nothing. Anyone have any ideas? Thanks.

Best regards,
Siegfried Meier
Reply With Quote
  #2  
Old 10-08-2003, 09:26 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,491
Default Re: Solid Lights on 888

Make sure it's set up as the correct 888 version (either 888 or 888/24).

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 10-08-2003, 01:40 PM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,501
Default Re: Solid Lights on 888

The 2 cards were switched as far as the cables go. Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-08-2003, 11:02 PM
JNS JNS is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Posts: 514
Default Re: Solid Lights on 888

Also, try reseating the cable inside the 888 that goes to the display. Sometimes that can be a problem.
__________________
HD3 Accel with 2-192s(expanded) and Rosetta 800, PT 8.0.3cs2/10.5.8 on 8-core 2.8 GHz. MacPro with UAD-2 Solo/Duo and Magma Expressbox4 chassis, Sync I/O, Midi I/O, Control 24;
PTLE 8.0cs3 on Dual-core 2.3GHz. G5(PCIe), 003R
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
blue lights or green lights when loading up... zippitydoodah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-15-2007 01:58 AM
ROCK SOLID! GORILLA 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-05-2007 06:39 AM
SOLID Anyone? benrachor Virtual Instruments 1 09-29-2006 03:05 PM
SOLID Synth? benrachor Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-18-2006 03:51 AM
AKG Solid Tube Mic Fave Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 06-05-2002 10:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com