Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-15-2004, 02:44 PM
curve666 curve666 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Beaverton, OR
Posts: 141
Default I\'m angry and sick of searching the DUC--answer me

Thanx for visiting.
Ever since I upgraded to 9.2.2 (I'm the guy afraid of the numbers 10 and 6) I have had a problem setting the Sound Extension on my G4/dual 533 to allow me to open PTLE 5.2.1 without that stupid "hardware is not installed, someone else is using it" message. Before I went from 9.1>9.2.1>9.2.2 I could open a session AND play .wav & .mp3 thru Audion without fiddling with the Extensions Manager EVERY FRICKIN' TIME. I know it is user error in some setting or that I didn't dump something in the trash or something else. Would someone PLEASE answer with a bonehead procedure for fixing this?
Thanx,
dna
__________________
dna
He Who Fears The Numbers 6, X & G5

G4 dual533, Digi001 + v5.2.1
Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2004, 05:23 PM
Ragged Edge Ragged Edge is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Tauranga, New Zealand
Posts: 66
Default Re: I\'m angry and sick of searching the DUC--answe

You have the sound extention set to built in ?
__________________
---------------
pithy quote
---------------
Reply With Quote
  #3  
Old 04-15-2004, 07:44 PM
curve666 curve666 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Beaverton, OR
Posts: 141
Default Re: I\'m angry and sick of searching the DUC--answe

I'm sorry--my ANGER somehow pre-empted my giving details:

Input>CD>Mute is Unchecked
Output>Digidesign is Highlighted
Output>Built In is NOT highlighted

*I notice that if Built In is checked Mute that CD box gets muted also. That prevents me from using the Audion playback engine thru the 001--but the PTLE does not stall with the "get some hardware" monologue. So how do I get the best of both worlds???

dna
Now on Xanax!
__________________
dna
He Who Fears The Numbers 6, X & G5

G4 dual533, Digi001 + v5.2.1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10 - at least one that's not angry Farmer Dave Pro Tools 10 12 10-21-2011 12:58 PM
My ISA 428 makes me angry waxnsteel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-15-2005 04:54 PM
Still Waiting and getting very angry!!! AM STUDIOS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-09-2005 03:13 PM
angry about plugins upgrades shaun hamontree 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-28-2003 01:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com