Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-29-2006, 11:21 AM
SDX SDX is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Default MIDI Controller Problem

Hi! I'm using ProTools LE 6.4 and have installed Reason 3.0. I've inserted Reason as a plugin into a session and I'm attempting to control it with an Evolution MK-425C USB controller keyboard via USB. An error message continues to popup that says "The MIDI port may be in use by another application". It works fine when I use Reason in standalone, but when I use it in Protools via Rewire, I get the error. I looked in Answerbase for a fix, but I had no luck. Could someone help me with this?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-29-2006, 11:26 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: MIDI Controller Problem

What platform? Mac or PC?

If on a PC, you will need to use Pro Tools to control/record MIDI in Reason.

If you must sequence in Reason, there is a workaround of unplugging the Evolution, then starting Pro Tools, then plugging the Evolution back in.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI controller problem ThunderHorse MIDI 0 08-06-2010 06:25 PM
Midi Controller Problem Shawnblack 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-19-2008 04:07 AM
Problem with Midi Controller scottrolfs MIDI 0 03-08-2008 06:09 PM
Problem with Midi Controller mastermind423 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-04-2006 05:10 PM
Midi Controller Problem Wu-Zei MIDI 6 01-18-2006 11:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com