Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2015, 06:59 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,301
Default Avid Omni Rev F1 - USED, fully functional.

Avid Omni Rev F1 - USED.
I don't have the original box - I have power/short mini digilink cable/loop sync cable/mounting screws. I've had it from new, it's very clean (maybe very slight rack marks not visible when in rack), fully functional (both mic pres working!), registered to me so I can do a hardware transfer with Avid no problem.
£500 ONO (VAT payable on this)

main list of equipment for sale http://duc.avid.com/showthread.php?t=365306

Pete

Last edited by Pete Gates; 03-25-2015 at 03:59 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2015, 04:01 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,301
Default Re: Avid Omni Rev F1 - USED, fully functional.

Studio move has moved earlier! Prices dropped.

Pete
Reply With Quote
  #3  
Old 04-06-2015, 10:48 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,301
Default Re: Avid Omni Rev F1 - USED, fully functional.

Omni sold.

Thanks,
Pete
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is Eleven Rack Fully Functional With PT11 Now dmacintyre Eleven Rack 7 12-30-2014 10:49 AM
Will Avid Omni work as fully-featured AD/DA converter with HD1 card semidigital Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 17 01-12-2014 12:53 PM
How do you reach Avid to get software (update) to be functional? lanstrad Pro Tools 9 5 09-01-2011 06:39 AM
The "Fully Functional" thread Paul David 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 08-27-2010 07:32 PM
And the quest continues for a fully functional W7+PT8 system joaking666 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 12-25-2009 03:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com