Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-16-2007, 01:49 AM
jackie jackie is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 3
Default Main control unit fader problem

All eight of the faders slam all the way to the top and stay there when you power it up. Will not go down no matter what with power on. Was in the middle of a bounce when they all of a sudden slammed all the way up and can not get it to stop. Any advice?
Thanks, Jack
Reply With Quote
  #2  
Old 10-20-2007, 07:54 PM
Tweakhead Tweakhead is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,623
Default Re: Main control unit fader problem

Quote:
All eight of the faders slam all the way to the top and stay there when you power it up. Will not go down no matter what with power on. Was in the middle of a bounce when they all of a sudden slammed all the way up and can not get it to stop. Any advice?
Thanks, Jack
I had the same problem. Fixed by a great Tech in LA.
Greg Granieri
granieri@mac.com
Reply With Quote
  #3  
Old 10-22-2007, 03:48 AM
jackie jackie is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 3
Default Re: Main control unit fader problem

Quote:
Quote:
All eight of the faders slam all the way to the top and stay there when you power it up. Will not go down no matter what with power on. Was in the middle of a bounce when they all of a sudden slammed all the way up and can not get it to stop. Any advice?
Thanks, Jack
I had the same problem. Fixed by a great Tech in LA.
Greg Granieri
granieri@mac.com
So what was the problem with it ? Power Supply ?
Thanks, Jack
Reply With Quote
  #4  
Old 10-28-2007, 06:33 PM
Markk Markk is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: New York
Posts: 410
Default Re: Main control unit fader problem

I had the same problem and it was the power supply. My fix was expensive - but the only tech in NYC certified to work on Pro Control has a baseline charge. If it breaks again - ICON here I come.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-31-2007, 09:30 AM
agus agus is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: New York, NY USA
Posts: 247
Default Re: Main control unit fader problem

I've had this problem on every unit I have...2 mains and 3 packs. Fixed it myself and it's not expensive. If you need someone to do it for you, contact me via email. www.matlin.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TRADE: ProControl Main Unit and 2 fader packs janmuths Buy & Sell 16 05-18-2015 01:15 AM
D-Command main unit, fader pack and X-mon the glass is half empty Buy & Sell 3 06-29-2013 02:41 PM
Main Unit and fader packs FOR TRADE janmuths ProControl, Control|24, Command|8 0 06-14-2012 09:56 PM
Fader Pack thinks its a Main Unit Sleepover ProControl, Control|24, Command|8 2 05-01-2011 11:38 PM
How to make fader packs and main unit behave in unison ? warrenbonz ProControl, Control|24, Command|8 2 09-16-2007 10:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com