Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control App

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-05-2017, 10:28 AM
KenSluiter KenSluiter is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Los Angeles, CA 90031
Posts: 214
Default Solo Mode?

Apologies if this has been covered previously, but with "control" is there a way to toggle between solo modes? specifically, solo in place vs. PFL vs. AFL.

Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2017, 04:03 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,602
Default Re: Solo Mode?

Try the prefs in EuControl
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to protect VCA solo when in X-Or Mode rantanplan Tips & Tricks 0 08-19-2015 01:23 PM
Solo Mode Reckless Erik Pro Tools 11 4 03-29-2015 08:06 AM
Solo mode bug or me? Dallas Taylor Post - Surround - Video 10 09-27-2014 12:50 PM
Slow Solo mode T S Artist Series 2 02-24-2012 04:45 PM
AFL Solo mode and solo trim brenttrf VENUE Live Sound Systems 2 09-18-2010 12:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com