Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-31-2002, 03:03 PM
Ryan H. Ryan H. is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pomona, Ca
Posts: 20
Default WAVE PLUGINS & WINDOWS XP PRO

I want to upgrade my computer to Windows Xp and use the Digi 001. Will Waves Plugins work under Windows Xp Pro? Bomb factory does not support Windows Xp Pro.

Thanks,
Ryan
__________________
Ryan H.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-31-2002, 03:13 PM
jgehring jgehring is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Milwaukee, WI
Posts: 333
Default Re: WAVE PLUGINS & WINDOWS XP PRO

'tis true - my Waves work just fine under XP. Had to forget about BF though. You may get lucky & get them both to work as one of my friends has, so give it a shot.
__________________
Pro Tools HD 11.3.1 on OSX 10.9.5
HD Native
Mac Pro 5,1, 32GB, OWC drives

www.architectsoftheaftermath.com steals your soul while you sleep
Reply With Quote
  #3  
Old 10-31-2002, 03:14 PM
SSRJazz SSRJazz is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Columbia, Mo USA
Posts: 385
Default Re: WAVE PLUGINS & WINDOWS XP PRO

Bomb Factory doesn't support WinXP period.

That being said, v2.0 can sometimes be made to work under XP, pro or home...do a duc search for more info

at any rate....to answer your question...waves 3.0+ (they're up to 3.6 now aren't they?) will work just fine on XP...home or pro
__________________
-Jeff Schoby
Sacred Soul Records
http://www.sacredsoulrecords.com
Reply With Quote
  #4  
Old 10-31-2002, 04:15 PM
freakofnature freakofnature is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: belgium
Posts: 157
Default Re: WAVE PLUGINS & WINDOWS XP PRO

i can't get the Gold bundle working with the DIGI001 on WinXP ! DAE error #7401 on 1024buffersize and the "try to reduce buffersettings" error #9129 on 2048 buffersize ???
let's toggle between these settings !!! [img]images/icons/shocked.gif[/img]
other plugins work just fine , even at hot cpu load ...contacted Waves ,for the moment still no solution . they say that it is a common problem in Protools pc systems when system recources are low ??? i can't live with that. does this mean that i have to go windows 98SE again? it worked fine there. [img]images/icons/mad.gif[/img]
any reactions ?
greettzz to allovya
Reply With Quote
  #5  
Old 10-31-2002, 05:36 PM
robsa robsa is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 11
Default Re: WAVE PLUGINS & WINDOWS XP PRO

im using both plugins and they are working great

bomb factory 2.0 requires you to force compatability by right clicking on the protools icon on your desktop, proprties,copatability, and
setit to windows 2000 and bomb factory will work great.
[img]images/icons/grin.gif[/img] [img]images/icons/tongue.gif[/img] [img]images/icons/grin.gif[/img] [img]images/icons/tongue.gif[/img] [img]images/icons/grin.gif[/img] [img]images/icons/tongue.gif[/img] [img]images/icons/grin.gif[/img] [img]images/icons/tongue.gif[/img]
Reply With Quote
  #6  
Old 10-31-2002, 05:48 PM
nukmusic nukmusic is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: new orleans, la
Posts: 1,433
Default Re: WAVE PLUGINS & WINDOWS XP PRO

Quote:
i can't get the Gold bundle working with the DIGI001 on WinXP ! DAE error #7401 on 1024buffersize and the "try to reduce buffersettings" error #9129 on 2048 buffersize ???
<font size="2" face="Verdana, Arial">Are the Plug-ins V3.5 ??? if not, you need to upgrade.
__________________
Docta'J

Download free music at
http://www.nukmusic.com
nEVER uNDERESTIMATE kNOWLEDGE
Reply With Quote
  #7  
Old 10-31-2002, 07:12 PM
Ryan H. Ryan H. is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pomona, Ca
Posts: 20
Default Re: WAVE PLUGINS & WINDOWS XP PRO

I have waves version 3.2....i hope I don't have to upgrade
__________________
Ryan H.
Reply With Quote
  #8  
Old 11-02-2002, 06:22 PM
freakofnature freakofnature is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: belgium
Posts: 157
Default Re: WAVE PLUGINS & WINDOWS XP PRO

Quote:
Originally posted by nukmusic:
<blockquote><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:<hr /><font size="2" face="Verdana, Arial"> i can't get the Gold bundle working with the DIGI001 on WinXP ! DAE error #7401 on 1024buffersize and the "try to reduce buffersettings" error #9129 on 2048 buffersize ???
<font size="2" face="Verdana, Arial">Are the Plug-ins V3.5 ??? if not, you need to upgrade.<hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Arial">yes,3.6 demoversion
i really don't get it ,have 32tracks/15aux's on Davectest, all runs smoothly except Wavesbundle :-( ...somebody ???
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wave plugins still being written for tdm? Emcha_audio Pro Tools 10 8 10-23-2011 05:49 AM
HD wave drivers windows 7 Wawili_Sound Pro Tools TDM Systems (Win) 7 12-21-2010 08:57 PM
Wave Plugins not working as they should GtrDude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-14-2007 09:53 AM
Wave plugins and PT7.3 Headmxr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-26-2007 06:26 PM
Reason and Wave Lab Plugins denoremusic Tips & Tricks 1 01-31-2005 10:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com