Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-30-2022, 03:44 PM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,480
Default Mojave Ilok that’s been to Monterey

Hi.
cMP 2010 iLok3 < to Mac Studio (test), Back to Mojave cMP Now intermittently needs replug- or quit!

{tried, but am back from Apple-M land}
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2022, 04:49 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,434
Default Re: Mojave Ilok that’s been to Monterey

Sounds like the issue discussed here:
2022.4/iLok Pace issue?
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6p, Artist Mix, SSL UC1, Control on iPad.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AIR Hybrid 3 (Monterey) jsbach AAX Plug-ins 23 04-19-2022 05:02 AM
Autotune Pro and Monterey itsjustmeee123 AAX Plug-ins 3 03-31-2022 05:56 PM
Amp Farm on m1 monterey waves3 Pro Tools 1 03-27-2022 07:52 AM
Monterey is now available Obsidian Dragon macOS 80 02-05-2022 10:52 AM
Monterey IOS rjbee Pro Tools | First Discussion 1 11-25-2021 10:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com