Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-11-2006, 11:31 AM
jonnn jonnn is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Martinez, CA SF Bay Area
Posts: 158
Default \"Could not complete bounce...\"

So I'm trying to bounce a new mix last night. It makes it all the way to the end of the song. It says 0:00 time remaining. Then I get this nice little message:

Could not complete the Bounce to disk command because Assertion in "\code\aztec_Lomax\AlturaPorts\NewFileLibs\Ff\Audi o\FF_AudioProperty.cpp",line 33

I tried just bouncing a 3 second clip to see if it would do it again and it worked just fine. So I tried the whole song again and got the error message again.

I started a new session and imported all the session data and tried again. Got the error message again.

Does this mean I have a corrupted session (again)? Or is there some other reason for this?

I would reeeeeeeeeeeeally appreciate any help I can get.

Thanks,

jonnn

P.S. Running PT 7.1 cswhateverismostrecent 002R
Windows XP Pro sp2
Music XPC M2 Laptop
1 gig ram
__________________
Check out my band Add Moss
i7 920, PT 9.0.3, 002R, Euphonix MC Control
Win 7 Ultimate 64
thedrumeditor.com
Reply With Quote
  #2  
Old 10-11-2006, 11:40 AM
rickthestick rickthestick is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Prescott, AZ
Posts: 141
Default Re: \"Could not complete bounce...\"

I've has similar problems when a fade goes longer than an audio track. I've also had plugs screw up a bounce.

Just a couple suggestions, good luck.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-12-2006, 10:46 AM
jonnn jonnn is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Martinez, CA SF Bay Area
Posts: 158
Default Re: \"Could not complete bounce...\"

I extended the bounce selection by one second and it worked.

Freakin' weird.


Anyway, thanks Rick.
__________________
Check out my band Add Moss
i7 920, PT 9.0.3, 002R, Euphonix MC Control
Win 7 Ultimate 64
thedrumeditor.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bounce did not complete Muckeman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-10-2006 10:43 AM
unable to complete bounce Reckah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-03-2005 05:12 PM
MP3 Bounce Not Complete dawnish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-04-2004 09:20 AM
Someone please help, can't complete bounce sethmetal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-23-2003 06:39 PM
could not complete bounce ? oneohone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-23-2001 02:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com