Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: JFreak
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-30-2021, 02:01 AM
Replies: 12
Views: 1,542
Posted By JFreak
Re: Issues with installing Mbox 1 drivers

My god there is zero point zero chance to get mBox1 to work on W10
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-03-2021, 05:25 AM
Replies: 12
Views: 1,542
Posted By JFreak
Re: Issues with installing Mbox 1 drivers

Sadly the original mBox can only be used as doorstop nowadays. Unless you have very old computer...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-01-2021, 06:02 PM
Replies: 12
Views: 1,542
Posted By JFreak
Re: Issues with installing Mbox 1 drivers

It only means it powers up. Unless you have a combination of operating system and drivers that work with the device you are out of luck. Your situation is like having an iPhone that boots up but your...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-01-2021, 06:00 PM
Replies: 12
Views: 1,542
Posted By JFreak
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-01-2021, 05:58 PM
Replies: 12
Views: 1,542
Posted By JFreak
Re: Issues with installing Mbox 1 drivers

Hi, welcome to the community.

Original mBox was discontinued in 2005 (https://avid.secure.force.com/pkb/articles/en_US/user_guide/en365811) and final PT that supported it was 8.0.1
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com