Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2010, 05:49 PM
stainless stainless is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sacramento, CA, USA
Posts: 561
Default G5 5 quad versus dual quad

how much better?

Anybody have actual real world experience with similar experiences to comment (beyond justifying why you bought what?)

I'm starting to plan for the upgrade from my PPC... but is the additional cost for a dual quad REALLY worth it?

I want the G5 because of the additional HD bay and ports so MiniMac , I-Macs, etc., are already on the curb
__________________
Stainless - G5 2.3x2, 5 GB RAM, 1.5TB, OSX 10.5.x and 8.0 002R/D8, MC Control/MC Mix, etc, etc, etc
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2010, 06:01 PM
Shan's Avatar
Shan Shan is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 13,552
Default Re: G5 5 quad versus dual quad

There's definitely some advanced Mac users that have used both who can quickly answer this for you in the Mac forums. The Mac HD forum has some pretty knowledgeable Mac users who definitely know their stuff in this department. Maybe a mod can move this or just repost. You'll have the answer you need on this subject in no time from our Mac brethren.

Shane
__________________
Pro Tools Power User Editing

Give your plug-ins a facelift...and skin 'em!
__________________

"Music should be performed by the musician, not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM

__________________

Pro Tools|HD Native 9.0.1 | Pro Tools|HDX 10.2 | Studio One | REAPER 4.22 | HD OMNI | HoboMac Pro 2.26Ghz Quad-Core | W7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2010, 06:50 PM
stainless stainless is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sacramento, CA, USA
Posts: 561
Default Re: G5 5 quad versus dual quad

arghhh.... sorry... wasn't paying attention....

Mod..please move?????
__________________
Stainless - G5 2.3x2, 5 GB RAM, 1.5TB, OSX 10.5.x and 8.0 002R/D8, MC Control/MC Mix, etc, etc, etc
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2008 Harpertown quad 3.0 to 2010 Westmere quad 2.4??? audioluche Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 2 11-15-2012 06:14 PM
Mac G5 Dual 2.0 vs. G5 Quad for HD2? BJammin222 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-02-2009 11:56 AM
Mac Pro Quad 3.0ghz 4 core vs. Dual Quad 8 core? AllThingsMusicStudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-04-2008 08:22 AM
Quad 2.4 or dual 2.66? lifer Pro Tools TDM Systems (Win) 2 06-19-2007 09:55 PM
Quad Mac vs. Dual Mac mikenienaber General Discussion 2 11-19-2005 12:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com