Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-30-2012, 10:17 PM
Wayne Rose Wayne Rose is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 47
Default Sudden Voce Chorus-Vibrato Authorization Error in PT 9.0.6

Hi,

I'm running Pro Tools 9.0.6 on Mac OS 9.6.8.

Everything has been running smoothly until suddenly, I received a "Fatal Error-unloadable executable" message, i.e., "no valid authorization could be found, the iLok key was not connected or the plug-in was damaged".

I checked my iLok account and the license appears to be in tact. My iLok key was connected. I tried replacing the plug-in with a safe copy I keep in another location, and when that did not work I downloaded and re-installed the Voce bundle for PT 9 from the Avid site. Still no go!

Oddly, Voce Spin, also part of the bundle, continues to load in PT with no error message, as do all of my other plug-ins.

The only hint I have is that Voce Chorus-Vibrato was working fine with exactly the same setup, until I downloaded and installed the latest Massey plug-ins demo package. I can't see how that should make a difference, but I removed the Massey Demos plug-in from the Plug-ins folder, just in case. Nothing doing!

This particular plug-in may not be critical to my daily routine, however, I purchased the license and would like to see it functioning the way it should - and has been until very recently.

I must be overlooking something.

Any helpful suggestions would be much appreciated.

Kind regards to all,

- Wayne
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2012, 10:26 PM
browniespeaks browniespeaks is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: San Francisco, CA
Posts: 778
Default

Have you trashed prefs yet?

Sent from my SGH-T769 using Tapatalk 2
__________________
Clifford Brown III
Brown Audio Solutions & Services
www.brownaudio.com
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2012, 10:06 AM
Wayne Rose Wayne Rose is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 47
Default Re: Sudden Voce Chorus-Vibrato Authorization Error in PT 9.0.6

Yes, Clifford. I did trash DAE and Pro Tools prefs as part of the process described above. Sorry, forgot to mention.

Thanks for responding. Any other thoughts?

-Wayne
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2012, 09:13 AM
browniespeaks browniespeaks is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: San Francisco, CA
Posts: 778
Default

You prob tried to r install it already too.wondering what exe. Is damagef

Sent from my SGH-T769 using Tapatalk 2
__________________
Clifford Brown III
Brown Audio Solutions & Services
www.brownaudio.com
Reply With Quote
  #5  
Old 05-02-2012, 11:51 AM
Wayne Rose Wayne Rose is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 47
Default Re: Sudden Voce Chorus-Vibrato Authorization Error in PT 9.0.6

Hi Clifford,

Thanks for following up.

Sorry though, I don't understand. Tried to reinstall what exactly? What do you think might be damaged?

Kind regards,

-Wayne
Reply With Quote
  #6  
Old 05-14-2012, 10:15 PM
Wayne Rose Wayne Rose is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 47
Default Re: Sudden Voce Chorus-Vibrato Authorization Error in PT 9.0.6

*bump*

Noticed someone else in the parent thread is having issues with plug-ins suddenly requiring re-authorization.

Any deeper solutions, or at least thoughts about the issue, out there? Anyone?

Please and thanks ...

-Wayne
Reply With Quote
  #7  
Old 05-26-2012, 05:06 AM
Wayne Rose Wayne Rose is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 47
Default Re: Sudden Voce Chorus-Vibrato Authorization Error in PT 9.0.6

*bump*

I had some problems with several other plug-ins, related to a bug in Novation Automap 4.3 (which has now been fixed, by the way, and can be downloaded here: Automap 4.4.1).

To get all of the necessary plug-ins back, I eventually re-installed PT 9.0.1, then re-updated to PT 9.0.6. That did the trick!

Interestingly, Voce Chorus-Vibrato, which was not one of the plug-ins I had replaced now works as well!

Pro Tools must have somehow got corrupted. Go figure!

Hope this helps others experiencing similar problems.

Cheers,

-Wayne
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"BF Voce Bundle v4" vs "Voce Chorus/Vibrato" Marcel Risberg AAX Plug-ins 2 10-24-2013 12:10 AM
Voce Chorus/Vib iLok auth stopped working JozMaz Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-02-2012 12:02 PM
Chorus vibrato problem warmothjoe Eleven Rack 6 10-24-2010 03:42 PM
bombfactory chorus/vibrato tamasdragon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-04-2008 11:33 AM
DAE 9019 Error (All of a sudden) misssixty 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-12-2008 11:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com