Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2005, 12:40 PM
Brooklynite Brooklynite is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 27
Default Strange grid issues. Help?

I've noticed a problem where I have a selection of audio (loop) that is an exact increment of time (say 2 bars). I select the piece of audio, hit command c and then duplicate it over and over( command D). This is a method I often use to copy loops. I've noticed that it doesn't always copy the increment to the grid no matter what I try. I'll even consolidate the clip so that I'm sure it's an exact increment. When I zoom in to the sample level, I notice that, not only it is not copying exactly to grid, but that the length of the clip seems to change slightly on occaision. Is this the clip changing or the grid changing? This sucks because over the course of a minute or two, there is a significant deviation from grid. There also seems to be issues at times when I spot a selection to a bar/beat or time code value. I then zoom in only to realize that it is not exactly on the grid. Anyone seen this before?

Thanks everyone.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2005, 12:48 PM
Mt.Everest Mt.Everest is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: New York
Posts: 1,154
Default Re: Strange grid issues. Help?

This has been covered ALOT recently. Do a search and also check out this thread:

Duplicating Exactly On Grid

MT
__________________
PT|HD4 Accel PCIx w Magma Chassis & 192 I/O
PT HD 9.0.5 - Mac Pro 8-Core 2.4Ghz Westmere 10.6.8
PT|HD 9.0.5 - MacMini Core-Duo, 10.6.8 - ProFire 2626
•••DON'T BELIEVE THE HYPE•••
•Use & Trust ø Cancellation!•
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Shortcuts / Grid Problems PRS addict macOS 2 08-06-2011 08:21 PM
PT 9.0.3 Still Having Grid Issues. Pimms macOS 0 06-27-2011 06:14 AM
Grid Line Issues Alwaysfinlost 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-04-2006 05:05 PM
Strange NTFS issues ... PLEASE HELP! Doogz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-01-2003 10:43 AM
MIDI Grid/ SMPTE issues shadowbox Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-05-2002 08:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com