Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-03-2020, 04:50 PM
gandlz gandlz is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Austria
Posts: 62
Default C24 C|24 Studio LS and Cue outputs low volume level

Hello,
I just setup a used C24 and it seems to work, but Studio LS and Cue outputs lower the volume coming from 192 IO significantly. Let me explain:

I send 6 channels main and two channels cue to the C24 input directly from 192 IO and send them back to it. The main channels with control room level at 0dB dropped about 2dB when coming back. I think this is alright.

But the Cue output (pot all the way up) dropped about 9dB and the Studio LS dropped about 19dB which seems pretty bad to me.

Can anyone please test this so that I know there is something wrong for sure?

I did the two reset options from utility menu without any changes and checked trim settings manually. I also noticed that the Studio LS also has a trim coming up when holding its ON-button. I can raise 10dB but it has no effect.
Also did the noise floor test but results are OK.
Cue Pot also passes some signal when all the way down. Just for info – no problem to me.
The dropping volume is also noticeable when sending same signal to Main and Cue while listening to headphones and toggling “from Cue”-Button. (Cue pot all the way up)

Thanks for any input!
Gandlz
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amp outputs same level as Main outputs? DonaldR Eleven Rack 0 02-07-2013 01:50 PM
Amp outputs level issue Deny Eleven Rack 8 04-06-2011 03:28 PM
Monitor Outputs 003 Rack - Line Level? jonbridges 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-05-2010 10:50 AM
about Digi 003 outputs level, and TRS patching jaunmanuek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-10-2009 06:20 AM
Digi 002-R Analog Outputs - Low Level/Distorted joeshambro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 02-10-2008 02:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com