Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-06-2012, 08:36 PM
BC_Nash BC_Nash is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 43
Default Missing plugins



I feel as if my system has decided to take a vacation on me lately, because I'm having some quarky things happening...

Anyway, Pro Tools is not finding my waves plugins. They are clearly on my iLok and also on my HD. I was just using them earlier today and when I returned from a dinner break, Pro Tools said the plugins were missing

Any ideas on this? Thanks in advance

-BC
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing Plugins for PT LE 8.0.5 numbers414 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-15-2012 06:08 AM
Plugins missing in drop down list, but in plugins folder ?? mixingmadness 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-12-2007 11:27 AM
Missing plugins...? Morten R. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-27-2007 08:05 AM
Missing Plugins GITLMAN 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-05-2006 11:33 AM
5.1 is missing plugins? Jason from MaggieJack 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-05-2001 07:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com