Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2006, 08:53 AM
civilianedge civilianedge is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4
Default AMS and the vanishing MIDI ports

Hi all,

Pulling my hair out over this one, can't seem to find a workaround! I'm using a 002R and PTLE 7.1. I've got everything set up in the Audio Midi Setup so that my controller keyboard is pointing at the 002R. I'm even getting a flashing light on the I/O lights on the front of the 002R when I press the keys on my board.

My problem is that Pro Tools itself isn't seeing any MIDI inputs. If I create a MIDI track in PT the only input option I get is "All" and its already ticked. No communication whatsoever. I'm assuming this is something to do with OSX or Pro Tools itself. Does anyone have any ideas?

Cheers
Edge
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 8.0.4 doesn't send MIDI to Yamaha S90 ES; midi out ports [Emulated] bbirney Pro Tools M-Powered (Win) 8 05-19-2018 06:58 PM
MIDI Virtual Ports not showing up in MIDI Controllers (8.0.5) emiliojazz Pro Tools M-Powered (Mac) 0 02-18-2013 12:03 PM
Three MIDI ports on DIGI 002R within MIDI studio Setup Chris7514 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-18-2010 04:57 PM
003 midi ports not there in midi studio setup? Unable to record midi now? TREBLEBLEED 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 12-22-2009 12:06 AM
AMS and the vanishing MIDI ports civilianedge MIDI 5 08-07-2006 09:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com