Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-12-2004, 07:07 PM
charon charon is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 7
Default Monitor Volume doesn\'t change anything...

I plug my monitors into the ALT MAIN UNBAL input on the digi 002... which input should I be using if I wanted to use the monitor volume on the interface?!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2004, 10:56 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Monitor Volume doesn\'t change anything...

I don't have a 002, but I imagine there is a set of outputs called "monitor out"
Reply With Quote
  #3  
Old 04-13-2004, 05:39 AM
where02190 where02190 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Boston, Ma USA
Posts: 8,145
Default Re: Monitor Volume doesn\'t change anything...

Your monitors should be connected to an ouput, not an input. Connect them to the montior outputs, then download and read the free pdf manual from Digi, jsut go to the support link above.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tempo change causing midi volume to change plugin output tgrfox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-05-2011 01:08 PM
Change Volume Setting JustGotPaid Pro Tools M-Powered (Mac) 1 06-19-2010 07:31 AM
Why i'm i still getting volume change vudoo Virtual Instruments 1 07-21-2009 01:25 AM
Monitor out togheter with monitor volume knob kennylovrin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-22-2006 08:19 AM
Can't Change Volume! Please Help! ajp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-22-2004 05:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com