Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-21-2005, 03:55 PM
WorkingEngineer WorkingEngineer is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 49
Default 001 Midi inputs dont work in OSX 4 me.

Hello all,

Im running 001 off a Magma expansion chassie on my G4 powerbook. When I upgraded 2 OSX from 9.2.2 i cant get PT or Reason 2 see the 001 midi input. It is not available. When I look at AMS i can see the 001 there, but like I said I cant see it in PT.


Any help yall can offer would be wonderfull.

Matt
Reply With Quote
  #2  
Old 03-21-2005, 11:02 PM
yOkO yOkO is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: aztekland
Posts: 1,488
Default Re: 001 Midi inputs dont work in OSX 4 me.

4 me u should go downloads n look 4 digi 001 factory update.
__________________
so what
Reply With Quote
  #3  
Old 03-22-2005, 09:55 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,815
Default Re: 001 Midi inputs dont work in OSX 4 me.

Quote:
When I look at AMS i can see the 001 there, but like I said I cant see it in PT.
Hi Matt,

Are you having trouble seeing the 001 as an available input or output device on the MIDI track in Pro Tools, or receiving MIDI data from an external MIDI device?

Which version of Pro Tools are you using?

Which version of the Mac OS are you using?

If AMS is recognizing the 001, Pro Tools and Reason should see it. If it's not showing up try trashing your AMS preferences. You can find them by going:

Mac HD>Users>Your Home folder>Library>Preferences>com.apple.audio.audiomi disetup.plist

Mac HD>Users>Your Home folder>Library>Preferences>By Host>com.apple.midi.xxxxxxxxxxxx.plist

Regards,

Digidesign Technical Support
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which interfaces work? Which dont? Hotcrazyfruit Pro Tools 9 10 11-07-2010 07:34 PM
002R midi i/o ports dont work ezko MIDI 0 02-02-2005 08:54 PM
001 midi inputs/outputs dont work anymore? El CaCa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-10-2004 09:19 PM
mon out dont work sherryAA 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-01-2002 12:06 AM
D-fx , Lo-fi, Sci-fi etc. plugins dont work voltech 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-06-2002 08:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com