Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-22-2004, 12:42 AM
xeetstreet xeetstreet is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Holland, MI - Osage Beach, MO - Rancho Palos Verdes, CA
Posts: 343
Default Going on two months of being Pro Tools-less!

Do you guys know how painful this is? It's been nearly 2 months since I've even touched a Pro Tools machine.

I can't wait to get in on the funk song contest!

(Sorry, just had to let that one out.)
__________________
www.xeetstreetband.com
Intel 486 75Mhz - 16Mb RAM - Audiomedia III - Session Software
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
after months...pro tools can't find mbox doug skillmore 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-15-2011 11:46 PM
Almost 3 months now... fenderrocker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 11-25-2009 06:01 AM
It's been 3 months MEAT Pro Tools TDM Systems (Win) 40 06-09-2009 04:18 PM
So much for two months Pete Bradt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-29-2008 07:16 PM
PTLE 5.0.1 : a month, 2 months, 6 months, a year? Kickin.da.speaker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-11-2000 07:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com