Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-07-2014, 06:13 PM
One Man Jury One Man Jury is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Idaho Falls
Posts: 1
Default PT 10.3.7 on IMac not recognize MBoxPro

I have an IMac, OSX 10.8.4. When I upgraded to ProTools 10, I bought an MBox Pro for an interface and it worked. About a month ago it stopped recognizing the MBox interface. I upgraded to Pro Tools 10.3.7, did a clean install for Pro Tools, uninstalled my MBox Pro driver and then installed Mbox Pro driver 1.2.2 and still nothing. I called Avid support and waited 45 minutes to get a tech person, who said he would get a tech person to call me back, and told me a "clean uninstall" and reinstall should do it. It didn't. A tech person did not call me back. I have about the best hardware you can get, with extra RAM, screaming fast and maximum memory and a 1 terabyte external drive, and I still get stopped about every 4-5 months with software glitches from ProTools. I get an error message when ProTools boots up now. Can anybody help?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MboxPro disconnects either one of monitors (iMac, PT10) Zakazastar FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 0 09-07-2013 02:53 PM
MboxPro 3 issues. Doesn't work unless I restart iMac Muttzippy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-01-2013 06:26 PM
My iMac doesn't recognize MIDI, pls help! faca MIDI 1 08-06-2009 08:42 AM
iMac won't recognize 002r macgerm5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-14-2009 01:03 PM
HELP!!! 20" IMac G5 don't recognize an MBox SveNBox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-10-2004 09:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com