Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-23-2016, 08:26 AM
Carl Lie Carl Lie is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: New York City
Posts: 1,130
Default Successfully using 12.5?

I'd like to hear about it. Especially if you're on a mac.

C
__________________
PT 2021.3 HDX OMNI+HDX8x16 -Mac Pro 12 Cores 48 GB RAM OS 10.13.6 - API 16 channel - AMS Neve 16 channel, AMS-Neve-SSL -Pres/Processing, Bock Audio, BLUE Bottle, Neumann, Josephson -Mics, Bogner, Kemper- Guitar, Chandler Zener-Curve Bender Outboard/Master. UAudio, Waves, Plugin Alliance etc.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-23-2016, 08:37 AM
jonathan jetter jonathan jetter is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 231
Default Re: Successfully using 12.5?

mostly successful here.

old Mac Pro on Yosemite. 12.5 HD Native w/ Lynx Aurora.

new MBP Retina. 12.5 Vanilla.

a whole bunch of random bugs. pretty annoying. and in my opinion not worth paying the yearly fun fee.

but essentially stable, and so far free of the dealbreaker problems that plagued earlier versions of 12.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2016, 09:31 AM
stanonbass stanonbass is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 917
Default Re: Successfully using 12.5?

On windows 7 for me absolutely not.

Access violations and -9173.

The violations are probably plugin related but it really sucks that your plugins become incompatible with an update. Sucks actually because you have to figure out which ones are bad and they are hella hard to pinpoint.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-23-2016, 11:05 AM
ronwasserman's Avatar
ronwasserman ronwasserman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Los Angeles, California
Posts: 1,850
Default Re: Successfully using 12.5?

No issues whatsoever UNLESS I run certain VI's (too many of them) at one time like Nexus, in the box instead of using VEP5.
__________________
Ron Wasserman
http://www.ronw.com
http://www.imdb.me/ronwasserman
http://www.fishertheband.com
Mac Pro (Late 2013) 3.5 GHz 6-core Intel Xeon E5 - 32 GB Ram / 1TB Flash Storage - Avid HD I/O - Latest Mac OS - HDX3 - Latest PT Version.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-23-2016, 04:44 PM
Scotty Chops Scotty Chops is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Vancouver
Posts: 36
Default Re: Successfully using 12.5?

Runs solid, El Capitan rMBP, Apollo 8, 12.5
Reply With Quote
  #6  
Old 04-23-2016, 05:27 PM
Telecastergirl's Avatar
Telecastergirl Telecastergirl is offline
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Los Angeles
Posts: 26
Default Re: Successfully using 12.5?

Sof ar, so good, on a brand-new PC with Windows 10.
__________________
T-girl
Custom PC: built March 2016
Core i7-5820
EVGA GTX 950 2G graphics card
250GB Samsung 850 EVO SSDrive
HGST 2TB 7200rpm hard drive
ASUS X-99 A motherboard
32GB DDR4 "Vengeance' RAM
Corsair RM650i power
Water cooling
TT "Suppressor" case, etc
Firewire card, etc.
WINDOWS 10
Pro Tools 12.5
Reason 8.3.2
Waves Gold bundle
Digi 003 with updated drivers
UA LA-610
Furman power conditioner
KRK VXT6 monitors
Various Korg keyboards
Many many guitars, basses, amps, pedals, etc.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-23-2016, 06:41 PM
audioman1973 audioman1973 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Wilmington, OH
Posts: 207
Default Re: Successfully using 12.5?

I can't open anything that has Drumagog 5 in it.
__________________
Pro Tools HD 12.7.1, 2 X UA Apollo x8p TB3 and TB3 Octo Satellite with UAD Plugins. Various Avid Sonnox Flux Drumagog and Plugin Alliance plugins. Motu MIDI Express 128, Windows 10 Pro, Gigabyte Z170X-UD5 TH motherboard, 64 GB Corsair Vengeance DDR4, Intel i7 6700k, Samsung 950 M2 OS drive and 2 X Samsung SSD plus spinner drives
Reply With Quote
  #8  
Old 04-23-2016, 09:41 PM
Rich Breen Rich Breen is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Burbank, CA USA
Posts: 1,995
Default Re: Successfully using 12.5?

Sure - HDX 12.5, Yosemite, 8 hrs a day - no issues.
__________________
http://www.richbreen.com

----------------------------------------
MacPro 5,1 Dual Hex, OS 10.14, PT 2021.6 HDX, Avid HD I/Os and Metric Halo ULN8, Avid C24, 3xS1/Dock.
Also running a 2013 nMP / HDX / S6
Reply With Quote
  #9  
Old 04-23-2016, 10:45 PM
Intransit Intransit is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Los Angeles
Posts: 557
Default Re: Successfully using 12.5?

Quote:
Originally Posted by Scotty Chops View Post
Runs solid, El Capitan rMBP, Apollo 8, 12.5
THIS kind of response. But doing what, running 10 tracks? How about 200+ tracks, Mult-out VIs, Audio, Elastic audio, Bussing, VCAs, tons of automation, buss compression, parallel processing, video, 100s of plugins, tempo changes... Etc, Etc

If anyone would like to see what a pro can do with a DAW check out Junkie Xls you tube page
__________________
Mac Pro 2012 12-Core 2.4GHz RAM 48GB
Native 2018.3 HD_OSX 10.12.3
Reply With Quote
  #10  
Old 04-23-2016, 10:58 PM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: Successfully using 12.5?

Quote:
Originally Posted by ronwasserman View Post
No issues whatsoever UNLESS I run certain VI's (too many of them) at one time like Nexus, in the box instead of using VEP5.
Same here, but I've experienced a slight increase in 9xxx errors compared to 12.3.1. Other than that, it's been smooth sailing.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has anyone successfully... drdavis74 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-17-2011 05:24 PM
Anybody using OS 10.4.10 successfully? The Mink 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 10-01-2007 07:44 PM
Anyone Using 10.4.9 Successfully? tomhartman Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-28-2007 02:35 PM
Anyone Successfully using a USD in OSX?? Syncman Post - Surround - Video 7 12-02-2003 02:35 PM
Anyone using new G4's successfully yet? Tim R. Pro Tools TDM Systems (Mac) 37 04-26-2001 06:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com