Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-28-2007, 11:57 AM
The Mink The Mink is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Grass Valley CA
Posts: 256
Default Anybody using OS 10.4.10 successfully?

Yes I know it's unsupported and there is a known problem starting up PT...

BUT Digi says running a 'prebinding script' MIGHT resolve it.

Anyone tried yet?
__________________
Mac (Retina 5K, 27-inch, 2020)
OSX 10.15.7
PT 2021
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2007, 12:16 PM
nuemes nuemes is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 35
Default Re: Anybody using OS 10.4.10 successfully?

Not me. I've been locked out of PTLE ever since upgrading to 10.4.10. I've tried everything. I'm going to reinstall this weekend and pray.

If you're up and running happily with something else DO NOT switch to 10.4.10.

I'm not happy with Digidesign about this. The *least* they could do is email everyone who is registered letting them know something is not supported. That would have stopped me from upgrading. Now I know to come to this forum before doing anything in the future.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-28-2007, 12:22 PM
Cam9021 Cam9021 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Woodland, Ca
Posts: 157
Default Re: Anybody using OS 10.4.10 successfully?

I've got 10.4.10 and so does my PT professor. I'm running 7.1.1 and have few problems and my prof is running 7.3 and has no problems since doing the combo update, so it seems some folks have minor problems and some have major. Like the other poster said, if you're not having problems then stay with what you have, if you don't have PT and have 10.4.10 it will work, but expect to spend some time on this site getting the bugs figured out. I'm not sure about the prebinding script.
Dan'o
Reply With Quote
  #4  
Old 09-28-2007, 01:00 PM
KingFish KingFish is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nashville TN
Posts: 2,658
Default Re: Anybody using OS 10.4.10 successfully?

I'm using PT 7.3.1 cs4 on 10.4.10 intel, as well as PPC with no problems.

I used the Combo Update off apple's site to update both machines, and have been working the last week, without any noticeable problems.

Although I recommend staying with Digi tested and Qualified versions, I always make an Image of my System Drive, update, and if I run into any major problems - restore back to the Image.

I highly recommend doing that, even with qualified updates, before updating your system. For the 15 or 20 minutes you'll spend.... Someday it'll save you a big headache, it certainly has bailed me out a few times in the past.
__________________
David

- MacPro 6,1 Intel Xeon E5 2.7 GHz 12-Core 128 GB 1066 MHz DDR3
- HDX II Sonnet xMacPro Server
- 16x16 HD i/o x 6
- PT 2018.10
- OS X 10.14.4
- ProTools Dock / PT Control
Reply With Quote
  #5  
Old 09-28-2007, 01:12 PM
nuemes nuemes is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 35
Default Re: Anybody using OS 10.4.10 successfully?

Quote:
I'm using PT 7.3.1 cs4 on 10.4.10 intel, as well as PPC with no problems.

I used the Combo Update off apple's site to update both machines, and have been working the last week, without any noticeable problems.
Can you post a link to the combo update for 10.4.10? I've only seen one for 10.4.9 (which is up above in the stickies) and did not use the update for that reason. Thank you - very glad to hear it's working for you as I have the exact same setup (PT 7.3.1 cs4 on 10.4.10 G5 PPC).
Reply With Quote
  #6  
Old 09-28-2007, 01:24 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Anybody using OS 10.4.10 successfully?

Did the 10.4.10 Combo Update here and all is running smooth.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #7  
Old 09-28-2007, 02:59 PM
Telephant Telephant is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 11
Default Re: Anybody using OS 10.4.10 successfully?

I used the combo update as well for 10.4.10 and it worked. However, I used the Software Update yesterday to install the new firmware upgrade and securty update. And today when I tried to start pro tools, it would not open. I ran the prebinder script and it went right back to normal.
__________________
Macbook Pro (2.33 Intel Core Duo)
Mbox 2 Pro Factory
Maxtor 1 TB external hd
Reply With Quote
  #8  
Old 09-29-2007, 03:11 PM
The Mink The Mink is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Grass Valley CA
Posts: 256
Default Re: Anybody using OS 10.4.10 successfully?

When you say you tried everything... does that include the prebinding script?
__________________
Mac (Retina 5K, 27-inch, 2020)
OSX 10.15.7
PT 2021
Reply With Quote
  #9  
Old 09-30-2007, 02:19 AM
Phil Jeffers Phil Jeffers is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,245
Default Re: Anybody using OS 10.4.10 successfully?

Quote:
Quote:
I'm using PT 7.3.1 cs4 on 10.4.10 intel, as well as PPC with no problems.

I used the Combo Update off apple's site to update both machines, and have been working the last week, without any noticeable problems.
Can you post a link to the combo update for 10.4.10? I've only seen one for 10.4.9 (which is up above in the stickies) and did not use the update for that reason. Thank you - very glad to hear it's working for you as I have the exact same setup (PT 7.3.1 cs4 on 10.4.10 G5 PPC).
OS X 10.4.10 Combo
Reply With Quote
  #10  
Old 09-30-2007, 01:42 PM
The Mink The Mink is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Grass Valley CA
Posts: 256
Default Re: Anybody using OS 10.4.10 successfully?

Also - are you all using Quicktime 7.2?
__________________
Mac (Retina 5K, 27-inch, 2020)
OSX 10.15.7
PT 2021
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has anyone successfully... drdavis74 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-17-2011 05:24 PM
Does anyone successfully sequence??? JB23 Tips & Tricks 2 12-07-2007 05:31 PM
Anyone Using 10.4.9 Successfully? tomhartman Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-28-2007 02:35 PM
Anyone using DFH Superior Successfully? Not Me?! Treble Hum Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 08-26-2004 10:37 AM
Anyone Successfully using a USD in OSX?? Syncman Post - Surround - Video 7 12-02-2003 02:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com