Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-03-2021, 02:44 PM
thedavecee thedavecee is offline
Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: Orange County, CA
Posts: 1
Default AKAI MPk25 only some keys play sound with plug in VST

I have Pro Tools 12 and an Akai MPK25 that I'm using to control MIDI.
PROBLEM: only certain keys play sounds when in Pro Tools with a VST.
Here's a video of it:
[URL="https://www.youtube.com/watch?v=ybEqctKQsV4"]https://www.youtube.com/watch?v=ybEqctKQsV4

Anyone know what this issue is and how to solve?

Much appreciated. Really. MUCH appreciated any help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Akai MPK25 MIDI Keyboard Set Up thebass Getting Started 2 06-19-2013 01:11 AM
PT 10 - eleven rack - akai mpk25 and midi out st41p9mike MIDI 3 01-04-2012 02:41 PM
AKAI MPK25 in PT8 Bob-E-Digital MIDI 5 04-06-2010 03:34 AM
Sound sample Play back plug in IonicBreed General Discussion 2 10-29-2007 07:50 AM
sound Sample Play back plug in IonicBreed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 10-28-2007 02:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com