Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-12-2000, 11:48 AM
RDOG RDOG is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: San Jose, CA
Posts: 116
Default CPU part II

Thanks for all the great info. I have a PIII 800e asus P3B-F 256 SDRAM 100. I am not sure what to do at this point. It works OK but not as I'd hoped. I also have A IBM SCSI 160 18GB 7200 for recording and a baracuda ATA @7200 for the OS. I get low CPU, increase the buffer. Anyway any advise?


RDOG


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3 Part Q? musicalavtech Virtual Instruments 4 04-12-2009 06:59 PM
Opinions on Mic Pre: Part 2.. GapeOne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 36 02-27-2004 11:24 AM
Best of Everything - Part 2 bassbuddy General Discussion 33 10-01-2003 07:38 AM
PT/Mac to PC - part 17 pk_hat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 03-01-2002 12:47 AM
Use of USD - Part II Redsandblu Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-15-2001 12:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com