Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-11-2013, 01:04 PM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 1,230
Default 2.7.1 - Mix window faders & MC Mix faders ?

I've just noticed this.
When I move a fader on the control surface, the corresponding fader in the mix window on screen does the same. .
When I move a fader in the mix window on screen with the mouse, the corresponding fader on the surface does not move . .
Touch the fader on the surface & the fader on screen "blips" to join the surace fader . . ?

Avid ?

__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.12.6 / Pro Tools Ultimate 2019.6 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Digidesign Pre's x 4 ~ Avid S6 M10-24-5 V19.12 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.6 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.8.3 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG

~ Mac Pro (Early 2009) - 2 x 2.26 GHz Quad-Core-32 GB RAM-10.13.6 / Pro Tools Ultimate 2019.10 / Apollo 16 / Avid S3 ~
Reply With Quote
  #2  
Old 05-11-2013, 02:49 PM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 1,230
Default Re: 2.7.1 - Mix window faders & MC Mix faders ?

Hhhhmmm.

Reboot . . sorted it . . but, how flakey can a flakey bake be ?

__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.12.6 / Pro Tools Ultimate 2019.6 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Digidesign Pre's x 4 ~ Avid S6 M10-24-5 V19.12 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.6 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.8.3 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG

~ Mac Pro (Early 2009) - 2 x 2.26 GHz Quad-Core-32 GB RAM-10.13.6 / Pro Tools Ultimate 2019.10 / Apollo 16 / Avid S3 ~
Reply With Quote
  #3  
Old 05-14-2013, 02:37 PM
DanielEUCON's Avatar
DanielEUCON DanielEUCON is offline
Avid
 
Join Date: Apr 2010
Location: Mountain View, CA
Posts: 125
Default Re: 2.7.1 - Mix window faders & MC Mix faders ?

Glad you got it working. Please let us know if it happens often.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Custom Faders moves position of all other faders!?! freeBase ICON & C|24 5 02-26-2009 06:44 PM
old mbox w/ pt7.3 faders in mix window are locked? shynomi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-05-2008 09:20 AM
Shortcut for Wide / Thin faders in Mix Window ? SuperReverb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-22-2005 05:35 PM
USING MIDI FADERS TO CONTROL PRO TOOLS FADERS.... domsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-08-2004 07:06 PM
Faders Not Active in Mix Window jai7388 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 11-13-2003 01:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com