Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-25-2005, 11:20 PM
soundguydave soundguydave is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicago, IL
Posts: 223
Default Music Video Playback

I wanted to have you guys/gals double check my setup. I am going to be providing playback for a film music shoot. I am being given a timecode DAT, with a time code of 30 FPS, pulled up 1/10th of a percent. I am going to record the audio from the DAT into my protools left channel, and the time code onto the right. Then when I get to the set, I will feed the sound system from the left channel and the denecke ts-2 smart slate from the right channel. Does anyone see any holes?
__________________
Dave Kaduk
Particle Audio
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
importing HD video into LE for a music video tonejunkee Post - Surround - Video 4 03-19-2008 12:33 PM
Music Video Playback RBond 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-02-2007 06:13 PM
Music Video Playback Masters afs Post - Surround - Video 0 03-02-2006 07:14 AM
music packages for music video shoots cwholden Post - Surround - Video 0 03-07-2005 02:37 AM
Music Video Shoot with PT playback. lacuevadeloso Post - Surround - Video 1 07-24-2004 06:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com