Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2018, 10:23 AM
Focuret Focuret is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Chicago, USA
Posts: 173
Default Interfaces under Inputs say DigiLink N/A. What's going on? [solved]

Edit: PT reset everything under my hardware setup for some very strange reason. Never mind.

-------------------
Opened up a session from a few weeks ago. Everything was fine then but now I can't record as all the inputs says DigiLink N/A. Any idea what could have randomly happened to cause this and how to fix it?

A lot of weird things has been happening lately. I was away for a few weeks and left everything as it was. When I got back I couldn't select HD Native as a system sound output even though Pro Tools was closed. It just wasn't showing up. Ran Digitest a few times and restarted a few times before it started showing up again. Now I'm in Pro Tools and this is happening. Very confused.
__________________
MacBook Pro Touch Bar (15-inch, 2016 2016), 2.9 GHz Intel Core i7, 16 GB 2133 MHz LPDDR3, Radeon Pro 460 4096 MB
Intel HD Graphics 530 1536 MB | macOS Big Sur 11.5.2 | Avid HD Native Thunderbolt | Avid HD Omni | Pro Tools Ultimate | Avid Artist Control | Avid Artist Mix
|
Avid Artist Transport | KRK RP8G2 Monitors | KRK K10S Subwoofer | Slate Digital VMS Virtual Microphone

Last edited by Focuret; 03-17-2018 at 10:53 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools DigiLink I/O license [SOLVED] JClayton Licensing & Accounts 2 08-30-2017 09:48 AM
List of third-party Digilink interfaces? Matt Hepworth Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 12 07-20-2017 09:45 AM
Compatible Pro Tools 12 Interfaces [solved] HuddUni Pro Tools 12 26 10-24-2016 05:26 PM
two Audio Interfaces in Pro Tools 12.5.2 [SOLVED] Yehudi Pro Tools 12 2 10-22-2016 03:51 PM
Where are my inputs!!! [solved] ergalthema Pro Tools 11 3 01-04-2015 12:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com