Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2022, 02:45 PM
M-Sounds M-Sounds is offline
Member
 
Join Date: Sep 2022
Location: Capelle
Posts: 11
Default Plugin not showing full screen!!?

Hello,

Recently I'm using Pro Tools and want to get to know the daw a little bit better, but when I load this specific plugin it does not show full screen!

Does somebody know how I get the plugin to show full screen inside Pro Tools?

- Mahmoud
Attached Images
File Type: jpg pro tools plugin now showing.jpg (37.4 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2022, 06:11 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,728
Default Re: Plugin not showing full screen!!?

Thats from plugin to plugin manufacturors design and some just dont do full screen and i dont know why anyone would need a fullscreen plugin but thats just me :)
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 09-20-2022, 06:24 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 23,297
Default Re: Plugin not showing full screen!!?

Also this is a post to PT12 subforum so plugins need to be compatible with PT12. Newer plugin is not necessarily more compatible, all versions (OS/PT/plugin) need to match.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-20-2022, 07:47 PM
Sardi Sardi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 2,749
Default Plugin not showing full screen!!?

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
Thats from plugin to plugin manufacturors design and some just dont do full screen and i dont know why anyone would need a fullscreen plugin but thats just me :)

I think the OP means the full size of the plugin window not that the plugin should fill the entire screen.

Look at the image they posted. Part of the plugin interface is truncated.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #5  
Old 09-20-2022, 09:17 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 6,052
Default Re: Plugin not showing full screen!!?

What’s your display resolution?
Reply With Quote
  #6  
Old 09-21-2022, 05:54 AM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 2,066
Default Re: Plugin not showing full screen!!?

And are you using scaling? Scaling can cause some weird graphic behaviour.

Joel
__________________
Jam Space:
HP Elite 6300 / Core i5 3770 / 24GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 2021 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Home:
Asus B450 Pro4 / Ryzen 5 2600 / 32GB RAM / Win 11 Pro
Pro Tools 2021 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Rig:
Eleven Rack / ART SLA1 / Two 2x10 Passive Monitors / FCB1010 w/ EurekaPROM
Reply With Quote
  #7  
Old 09-21-2022, 07:39 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,728
Default Re: Plugin not showing full screen!!?

My bad. Missed that and thought it was just a poor picture

Quote:
Originally Posted by Sardi View Post
I think the OP means the full size of the plugin window not that the plugin should fill the entire screen.

Look at the image they posted. Part of the plugin interface is truncated.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #8  
Old 09-21-2022, 12:58 PM
M-Sounds M-Sounds is offline
Member
 
Join Date: Sep 2022
Location: Capelle
Posts: 11
Default Re: Plugin not showing full screen!!?

Quote:
Originally Posted by Sardi View Post
I think the OP means the full size of the plugin window not that the plugin should fill the entire screen.

Look at the image they posted. Part of the plugin interface is truncated.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeah this is what I mean. Does someone know how to fix this?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Reply With Quote
  #9  
Old 09-21-2022, 11:46 PM
M-Sounds M-Sounds is offline
Member
 
Join Date: Sep 2022
Location: Capelle
Posts: 11
Default Re: Plugin not showing full screen!!?

Quote:
Originally Posted by JoelG View Post
And are you using scaling? Scaling can cause some weird graphic behaviour.

Joel

I don’t think so. How do you do that?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Reply With Quote
  #10  
Old 09-22-2022, 01:09 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 23,297
Default Re: Plugin not showing full screen!!?

Quote:
Originally Posted by M-Sounds View Post
Does someone know how to fix this?
Make sure your OS/PT/plugin versions are compatible with each other
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All S3 displays showing full yellow! Paul Alvarez Avid S1, S3, Dock and Control App 2 08-18-2021 11:04 AM
DV Toolkit 2 + Full Screen Erik Braund Post - Surround - Video 5 06-27-2007 08:28 PM
Full screen Tuur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-02-2004 12:01 PM
tracks not showing full audio JR1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-26-2000 07:16 AM
Full screen QT?! tombi Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-15-2000 07:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com