Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-14-2021, 01:42 AM
ouhk ouhk is offline
Member
 
Join Date: Jun 2021
Location: hong kong
Posts: 1
Default VENUE S6L redundant connection lost warning

I am a new user of Avid VENUE S6L, the audio network connection on the system keeps getting lost warning. The connection drops out for seconds and reconnects again. It always display the redundant connection lost warning. We have tried many different CAT cables. Our current connection is A to B redundant connection, are there any ways to solve the problem? Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
loss of a redundant connection loss protools device S3L-X Matysiak.m.d VENUE Live Sound Systems 8 01-25-2017 06:26 AM
VENUE D-Show losing connection to stage rack Joshfm VENUE Live Sound Systems 3 06-23-2015 10:07 PM
S3L-X Lost Connection with S3 Mike496 VENUE Live Sound Systems 0 10-31-2014 07:02 AM
Lost connection Stig Eliassen ICON & C|24 8 03-13-2012 03:19 PM
Lost Connection 6figgas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-16-2006 12:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com