Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-12-2007, 04:07 PM
Kourquie Kourquie is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 104
Default Group attributes changed with CS5

When I updated my 7.3.1 to CS5, I noticed that my group attributes had all changed. Each new session that i opened had nothing attributed to the groups (volume, solo, mute, etc.). Now, i have to manually go into the "Globals" section when i add my first group and click on the attributes I want to apply, then click on "follow globals" at the top of the groups menu page. Is there a fix for this? Its not a big problem, its just annoying. It also catches my clients off guard...not good.

Thanks,

justin
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2007, 06:20 AM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 1,244
Default Re: Group attributes changed with CS5

Are you running in English?

I had some strangeness with cs5

http://duc.digidesign.com/showflat.p...8618%231206547
__________________
~ 2019 Rack Mac Pro 3.2 GHz 16 core 384 GB RAM Catalina 10.15.7 / Pro Tools Ultimate 20.12.0 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO+QUAD / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Digidesign Pre's x 3 / Avid S6 M10-24 -V20.11.1.10 ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / Magma PE6R4 ~ ARCHIVE RIG

~ Mac Pro (Early 2009) - 2 x 2.26 GHz Quad-Core-32 GB RAM-10.13.6 / Pro Tools Ultimate 2019.10 / Apollo 16 / Avid S3 ~
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Group Attributes Changing Erratically midnightsun Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 03-15-2014 02:08 AM
Group Attributes not staying - is this a bug? zakco Pro Tools 10 2 12-13-2013 08:29 PM
Group Attributes Insert controls mono / stereo crizdee macOS 1 09-24-2013 02:10 PM
group attributes insert controls stereo/mono channels Dusty Angel Pro Tools 9 1 05-26-2011 04:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com