Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control App

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 12-15-2021, 12:31 AM
andybhoy andybhoy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: East Kilbride
Posts: 23
Default Re: S1 “key” commands not working

Hmm. Yeah I’m positive. (Though I am doubting myself now…).

When I loaded up config to see why they weren’t working - thought maybe with the update they’d been wiped - all the soft keys were still saved, so I’m sure that’s what I was using pre update.

I rarely used Eucon commands. Oh I had a punch in and out, snap to grid, open mixer as eucon functions. But yeah, just used soft keys for control etc.

You said earlier Eucon commands can’t hold? Has this always been the case? As I used to hold soft key “control” to cut and paste, zoom etc.
Reply With Quote
  #22  
Old 12-15-2021, 08:47 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,626
Default Re: S1 “key” commands not working

The EUCON Modifiers can hold...its the Keyboard ones that can't(hence they don't work on their own)
Reply With Quote
  #23  
Old 12-22-2021, 03:14 AM
andybhoy andybhoy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: East Kilbride
Posts: 23
Default Re: S1 “key” commands not working

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
The EUCON Modifiers can hold...its the Keyboard ones that can't(hence they don't work on their own)
Hi Eddie, I’ve had another look in here. I can’t see “control” “shift” etc anywhere in Eucon control. As per photo? Now that soft keys don’t work, is this where I should be setting these keys now?

Really need to get these working please! Probably the keys I used most!

Thx mate.
Attached Images
File Type: jpg 3002D4F6-9621-4F67-8232-566D758802AF.jpg (49.5 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #24  
Old 12-22-2021, 08:17 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,626
Default Re: S1 “key” commands not working

This list of EUCON commands comes from Cubase. I'm not aware that they removed them but this is a Steinberg issue not Avid. Can you post on their forum and let me know what they say?
Reply With Quote
  #25  
Old 12-22-2021, 10:54 AM
andybhoy andybhoy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: East Kilbride
Posts: 23
Default Re: S1 “key” commands not working

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
This list of EUCON commands comes from Cubase. I'm not aware that they removed them but this is a Steinberg issue not Avid. Can you post on their forum and let me know what they say?
I’m not sure steinberg have a command for just the “control” key but I’ll ask. Weird how it happened right after I uploaded the avid Eucon software. I haven’t touched Cubase.

They also don’t work in Mac OS anymore. I used to be able to hold shift and select multiple files within a folder for example, but can’t anymore - since updating Eucon to latest version. I don’t think Apple or steinberg will provide much help tbh, especially since it only happened after updating Eucon via the Avid site.
Reply With Quote
  #26  
Old 12-22-2021, 11:00 AM
andybhoy andybhoy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: East Kilbride
Posts: 23
Default Re: S1 “key” commands not working

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
This list of EUCON commands comes from Cubase. I'm not aware that they removed them but this is a Steinberg issue not Avid. Can you post on their forum and let me know what they say?
This post - users seem to be having the same issues, but within PT.

https://duc.avid.com/showthread.php?...ight=Soft+keys

I’m to try the old drivers as advised within the thread, but leads me to believe it’s not a Steinberg bug.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some key commands not working in PT 11.1.2 hakofred Pro Tools 11 2 02-05-2014 09:54 AM
Some new key commands not working K Roche Pro Tools 11 5 10-17-2013 06:01 AM
keyboard commands not working. Help! grateful 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-21-2009 01:00 PM
Key Commands not working ? jjamesbomb Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-25-2009 05:46 PM
"P" and ";" key commands not working 5.2.1LE... tadpole 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-12-2004 11:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com