Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-25-2022, 03:58 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 990
Default Maximum display count with Mac Studio Max/HDX?

Anybody get a max display headcount yet?
__________________
Armando
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2022, 10:49 AM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,479
Default Re: Maximum display count with Mac Studio Max/HDX?

24”, 32”, 24”
Using the OWC Dual HDMI usb c adapter (2-24”)
On Par with RX 580
Mac Studio max base.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sesssion from dual display studio to single display studio rafukyo Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-09-2009 06:32 AM
Maximum Track Count on PT LE KMAN385 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 09-02-2007 06:36 AM
Maximum Playlist and Track count in HD 3 Accel? soma323brooklyn Post - Surround - Video 1 08-07-2004 07:06 PM
Maximum Playlist and Track count soma323brooklyn Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-28-2004 01:19 AM
6.2.3 Maximum track count with ide drives Pirate Post Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-14-2004 11:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com