Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2012, 09:22 AM
LT_CJ LT_CJ is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 18
Default Unable to Search a Network Drive via the Import Audio Dialog Box

Hello all,

Just got a new PT10 HD system and a Mac Pro. We have our sound library on a networked drive and in the past (iMac, PT8LE) I've been able to search that drive via the Import Audio function (Command-shift-I). Now, however, when I type my search word into the search box... nothing happens. No spinning wheel o' search, nothing.

It does search and find files on the local drives.

I know I can have this type of functionality via the Workspace; however, I do like the Import Audio option sometimes.

Anyone have any ideas why Import Audio would not search a network drive?

Thanks!
lt
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2012, 01:36 PM
Mr.Ed Mr.Ed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Burbank, CA
Posts: 104
Default Re: Unable to Search a Network Drive via the Import Audio Dialog Box

Strange, It is searching ok for me. Do you have spotlight disabled possibly?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-06-2012, 01:58 PM
LT_CJ LT_CJ is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 18
Default Re: Unable to Search a Network Drive via the Import Audio Dialog Box

It's not disabled, but it's possible Spotlight hasn't indexed that volume.

Anyone know how to force Spotlight to index a volume?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2012, 07:56 AM
LT_CJ LT_CJ is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 18
Default Re: Unable to Search a Network Drive via the Import Audio Dialog Box

It looks like Apple broke the ability to search network volumes when they released Lion. Which is fine. I mean, why would I ever want to search a networked drive with thousands of files on it?

At this point there are only 3rd party solutions (like EasyFind), though that doesn't work in the Import window. Hopefully once Apple stops making toys they'll fix their OS.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-07-2012, 01:25 PM
Mr.Ed Mr.Ed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Burbank, CA
Posts: 104
Default Re: Unable to Search a Network Drive via the Import Audio Dialog Box

Quote:
Originally Posted by LT_CJ View Post
It looks like Apple broke the ability to search network volumes when they released Lion. Which is fine. I mean, why would I ever want to search a networked drive with thousands of files on it?

At this point there are only 3rd party solutions (like EasyFind), though that doesn't work in the Import window. Hopefully once Apple stops making toys they'll fix their OS.
guess thats why it works for me, (i'm still on Snow Leopard)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Import Audio search window results will not import BA Studios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-25-2008 09:00 AM
Searching in Import Audio Dialog Submersible Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-20-2007 01:22 PM
Small "import audio" dialog bug? thierryd Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-10-2006 04:24 PM
5.1.1 Import Audio Dialog - another change? barden Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-29-2001 02:35 PM
Import Audio dialog PROBLEM jimlongo Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-12-2001 03:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com