Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-20-2011, 12:28 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,581
Default PT10 registration nag-screen

I think this has been covered before but I can´t find the thread.

On one of my PT10 rigs I am being asked to register PT10 but when I confirm a red message pops up saying that I have already registered. (Which I did online weeks ago).

Problem is this screen appears about 10 times per day. It´s quite annoying when recording foley.

How can I get rid of this?

Thanks!

Frank.
__________________
PTHDn 2021.7 (OSX10.14.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM, Xilica Neutrino, Meyersound Acheron
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Registration screen won´t go away Jonsen macOS 2 10-29-2011 02:36 PM
Registration Screen won't go away! Chopper Pro Tools 9 10 09-24-2011 06:03 AM
Protools 9 registration screen JazzT Pro Tools 9 1 01-20-2011 11:34 PM
8.03 registration nag screen Lorddiagram 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-20-2010 10:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com