Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-18-2009, 08:10 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,816
Default MIDI Controller + plugin question

Hi!
Are VI´s the only plugins, which can be controlled with MIDI controllers or is it possible to get them to work with EQs, Comps, Delays aso...? Can´t find any information about this...

And will f.e. Korg´s Nanokontrol or the M-Audio UC-33 or whatever MIDI controller in the world handle all plugins?
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 16GB RAM
ProTools 2020.11
Avid S1
Avid Dock
Avid Control
Digidesign Command|8
macOS Catalina
MOTU 4pre
MOTU Track16
Axiom Pro 25
LinnStrument 128
Roli Seaboard Block

tons of stomp boxes
tube amps
guitars
noise
Reply With Quote
  #2  
Old 02-18-2009, 05:56 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: MIDI Controller + plugin question

The new M-Audio Axiom Pro with HyperControl will do this. Link






filosofem
Reply With Quote
  #3  
Old 02-19-2009, 03:08 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,816
Default Re: MIDI Controller + plugin question

Thanks!

Do you think that other controllers (exept the Digi one´s) can do this?
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 16GB RAM
ProTools 2020.11
Avid S1
Avid Dock
Avid Control
Digidesign Command|8
macOS Catalina
MOTU 4pre
MOTU Track16
Axiom Pro 25
LinnStrument 128
Roli Seaboard Block

tons of stomp boxes
tube amps
guitars
noise
Reply With Quote
  #4  
Old 02-19-2009, 06:11 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: MIDI Controller + plugin question

Acting like a Control Surface, no not really.





filosofem
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automating Plugin Instruments With Midi Controller.....whats wrong here? bcarey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-23-2009 09:40 AM
Midi controller with PT LE question thegp MIDI 1 08-02-2007 05:32 PM
Recording Plugin Automation with a Midi Controller Issue realitypoint Pro Tools M-Powered (Win) 9 05-16-2007 06:20 PM
MIDI controller for ProTools plugin control... TimNielsen Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-12-2006 05:02 PM
writing plugin automation with remote MIDI controller pcl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-16-2003 12:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com