Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-26-2005, 07:49 PM
stu2469 stu2469 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 15
Default 6093 interupts (tried buffers & CPU usage) no joy!

Hi folks,

Have moved over from Logic Pro 7 and an 01X to 002 and LE. Because I was feed up with Logic crashing and the 01X knowing what to do. Today I received my 002 Factory and installed everything by the book, including the updates.

System:
Apple Power Mac dual 2.7
Tiger 10.4.2
4 gig Ram
2 x 400 GB hard drives internal
1 T1 rack firewire harddrives (250gb x 4)
1 x Wester digital.

Firewire drives are used for back up. The audio is recording to the second internal drive in the mac.

The problem:

No matter what I do I keep getting the 6093 interupts error. Have changed the buffers and the CPU usuage as well as the DAE buffer too. Have tried for hours with differing permatations. To test it I use the Demo song and then record some midi playing through an AUX with a Plug in (Virtual Instrument) on it. No matter what I try it's still doing it!

As I am sure you can imagine I am gutted. I hope that Pro Tools would be solid, but am finding it too fragile.

Please help!

Stu
Reply With Quote
  #2  
Old 07-26-2005, 11:36 PM
tomhartman tomhartman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: boca raton, FL USA
Posts: 1,722
Default Re: 6093 interupts (tried buffers & CPU usage) no joy!

Plug everything into the FRONT Firewire port of the G5.

Make the 002R the last link in the chain.

This solved it for me.

Let us know.

TH
__________________
iMac 27
Reply With Quote
  #3  
Old 07-27-2005, 10:50 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,806
Default Re: 6093 interupts (tried buffers & CPU usage) no

Also make sure all energy savers are turned off and processor performance is set to 'highest' in the options tab of the energy saver control panel.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #4  
Old 07-27-2005, 11:19 AM
stu2469 stu2469 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 15
Default Re: 6093 interupts (tried buffers & CPU usage) no

Sadly still not working!

All settings are as per the books, updated and have done as suggested. No matter what setting I try in the playback engine, the demo song will play for a short while and then I will get the 6093 error.

Am at a complete loss! Need to get this ready as of a few days ago because of work, but am seriously behind. Ironically this is proving to be more unstable than my Logic & O1X setup. Please someone help as I am desperate.

Also, have noted alot of my plugins RMX, IVORY are missing. Have tried removing them and re-installing them, but no joy. Any ideas?

Plus any help on the play back engine is desperatly needed.

Thanks

Stu
Reply With Quote
  #5  
Old 07-27-2005, 12:36 PM
tomhartman tomhartman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: boca raton, FL USA
Posts: 1,722
Default Re: 6093 interupts (tried buffers & CPU usage) no

Stu, your best bet is to call Digi tech support. They are very thorough and will get to the bottom of it.

TH
__________________
iMac 27
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intermittent interupts B-Grade Pro Tools 11 1 01-29-2014 09:55 AM
autosave interupts in 7 tomcat Pro Tools TDM Systems (Mac) 38 04-17-2006 07:52 AM
Interupts, H/W Buffers, CPU usage, etc.... Luis Miguel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-30-2004 03:06 AM
"Interupts" Error When Playing - Need Help Please. JCWarrior Digidesign Hardware & Software 0 03-21-2004 11:02 AM
So tell me about 8-meg HDD buffers!! Stone Knife 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 01-29-2003 12:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com