Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-17-2003, 10:20 AM
Steve Rieck Steve Rieck is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Atlanta
Posts: 110
Default Logic 5 0S9 on a PM9600 w/ USB card, Can it be done?

Thinking about getting logic 5 but i know the xskey is usb only. will this system work ok with a belkin usb port adapter card? Anyone using a similar setup with minimal problems??? Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-17-2003, 10:23 AM
Steve Rieck Steve Rieck is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Atlanta
Posts: 110
Default Re: Logic 5 0S9 on a PM9600 w/ USB card, Can it be done?

oh yeah, i forgot to mention i've also got a xlr8 500mhz g3 card in the 9600 as well as using serial port midi with an opcode studio 4.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-17-2003, 05:42 PM
Steve Rieck Steve Rieck is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Atlanta
Posts: 110
Default Re: Logic 5 0S9 on a PM9600 w/ USB card, Can it be done?

and a DIGI 001
Reply With Quote
  #4  
Old 02-17-2003, 05:43 PM
Dalecoz Dalecoz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 613
Default Re: Logic 5 0S9 on a PM9600 w/ USB card, Can it be done?

Not to be rude and not that I am against Logic, but this is a Digi site that they pay for and maintain so you might get better results from the Emagic forums if they have one. I don't see why that would not work, but I really wouldn't know as I don't know much at all about Logic. I am mostly just audio and I don't really do midi.

Have a good day!
__________________
Mbox
PT 6.4 on OS 10.3.5
iBook G3 700mhz 640 MB
120 gig Maxtor 7200 2 MB Firwire
Reply With Quote
  #5  
Old 02-17-2003, 05:45 PM
Dalecoz Dalecoz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 613
Default Re: Logic 5 0S9 on a PM9600 w/ USB card, Can it be done?

Oh, I didn't see that you were using a Digi 001. Sorry about that. Still, I would check the Logic site if they have one.
__________________
Mbox
PT 6.4 on OS 10.3.5
iBook G3 700mhz 640 MB
120 gig Maxtor 7200 2 MB Firwire
Reply With Quote
  #6  
Old 02-17-2003, 05:46 PM
nostatic nostatic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 233
Default Re: Logic 5 0S9 on a PM9600 w/ USB card, Can it be done?

try asking here:

http://community.sonikmatter.com/cgi...ultimatebb.cgi

Post your question in the Mac hardware section.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logic not seeing HD Native card???? PT user Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 9 12-02-2012 01:30 PM
Synch with PT 5.1 / PM9600 midimac Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-06-2001 08:40 AM
9600 w/ g4 450 card & logic w/ mix + Peligro Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-18-2000 08:41 PM
G3 Upgrades for PM9600/300 Gearman Post - Surround - Video 1 09-11-2000 04:16 PM
Anyone using G4 upgrade on PM9600 Stephen499 General Discussion 0 05-04-2000 12:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com