Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2020, 02:17 PM
nedd nedd is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Europe-NL
Posts: 260
Default Licence Transfer problem (ASC submit)

...

I am selling PT Ultimate license and have TOO form signed and ready to send to Avid but once on ASC (Avid Support Code) submit page and after typing my code - nothing happens.
I tried in last hour few times already but still looks like page is stacked in the loop.
Can someone here please help to finish the licence transfer?

thank you

...
Reply With Quote
  #2  
Old 12-02-2020, 12:37 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Sep 1999
Location: Earth
Posts: 10,138
Default Re: Licence Transfer problem (ASC submit)

I started a case for you, so please sign into my.avid.com and click Access the Support Center to get to your case and attach the TOO form. Thanks!
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 12-02-2020, 01:43 AM
nedd nedd is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Europe-NL
Posts: 260
Default Re: Licence Transfer problem (ASC submit)

Thank you Jeff, I've uploaded the TOO.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-02-2020, 04:45 AM
branto branto is offline
Member
 
Join Date: Dec 2020
Location: Italy
Posts: 6
Default Re: Licence Transfer problem (ASC submit)

Hi,
same problem,
I've purchased the ASC code but when I try to use it nothing happens.
I sold my PT license so I need to transfer it to the new Avid/iLok user.
Can somebody please help me?
Thank you so much

Last edited by branto; 12-02-2020 at 05:43 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-06-2020, 03:19 AM
branto branto is offline
Member
 
Join Date: Dec 2020
Location: Italy
Posts: 6
Default Re: Licence Transfer problem (ASC submit)

I know we're in a difficult time...
but can't believe it's already been more than four days I purchased the ASC and seems nothing happens, nobody answers...
the buyer is a lot worried about that...paid the license and the ASC,
I think it's believable, you will understand.

Thanks again
Reply With Quote
  #6  
Old 12-07-2020, 11:47 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Sep 1999
Location: Earth
Posts: 10,138
Default Re: Licence Transfer problem (ASC submit)

Quote:
Originally Posted by branto View Post
...I've purchased the ASC code but when I try to use it nothing happens...
I searched our system using your User Name, email, and name in your signature but cannot find you. Can you please provide the code from your purchase and the System ID of your product via the CHAT/HELP link on the right side of shop.avid.com?
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 12-08-2020, 01:53 PM
branto branto is offline
Member
 
Join Date: Dec 2020
Location: Italy
Posts: 6
Default Re: Licence Transfer problem (ASC submit)

Hi,
actually I'm the buyer so the APAC info are about me,
the problem is that we've tried so hard to upload the TOO form unsuccessfully.
in any case we cannot publish all our data here,
so, what to do?
Reply With Quote
  #8  
Old 12-08-2020, 01:56 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Sep 1999
Location: Earth
Posts: 10,138
Default Re: Licence Transfer problem (ASC submit)

Quote:
Originally Posted by branto View Post
...actually I'm the buyer so the APAC info are about me...
Can you please create a my.avid.com account using your forum email, or update your forum email to match if you already have a my.avid.com account?
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 12-09-2020, 02:30 AM
branto branto is offline
Member
 
Join Date: Dec 2020
Location: Italy
Posts: 6
Default Re: Licence Transfer problem (ASC submit)

Done!
Reply With Quote
  #10  
Old 12-09-2020, 10:27 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Sep 1999
Location: Earth
Posts: 10,138
Default Re: Licence Transfer problem (ASC submit)

Quote:
Originally Posted by branto View Post
Done!
Thank you. Found your case which is in progress so please watch for case notice emails.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with ASC code to transfer my licence siraltus Licensing & Accounts 12 07-11-2018 12:02 AM
Bit of a licence transfer problem...any advice? lauratgreen Licensing & Accounts 4 03-27-2015 10:37 AM
Transfer PT HD9 licence mudgel Licensing & Accounts 3 03-22-2015 05:43 PM
MPT 1, iLok licence transfer Nezecus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-12-2010 10:56 AM
how to transfer licence/reg details.... jonboi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-15-2008 05:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com