Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-03-2013, 10:35 PM
gwhatley's Avatar
gwhatley gwhatley is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Playa Vista, CA
Posts: 150
Default WTB iZotope RX 1.21

Setting up a home system away from my studio for audio editorial with an older Pro Tools and Mac set-up:

Dual 2 GHz PPC G5
OSX 10.4.11
PT HD 7.4cs10

System runs great, have Waves 7 bundles, but cannot get iZotope to sell me a legacy license - they will only sell the updated RX 2 Noise reduction software. Looking for an iLok transfer for iZotope RX 1.21. It's the best version of this plug-in that will work for this set-up.

I even downloaded the legacy demo off of their own site... but they just won't sell it to me. Hoping one of you will!

Thank you,

G.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2013, 03:05 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,742
Default Re: WTB iZotope RX 1.21

Check your Private Messages.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2022.10 Ultimate ● macOS Mojave 10.14.6
MacPro 2 x 2.93 GHz 6-Core Intel Xeon ● 64 GB RAM
MTRX Studio + DADman 5.6.3.8 + MOM ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2013, 09:42 AM
gwhatley's Avatar
gwhatley gwhatley is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Playa Vista, CA
Posts: 150
Default Re: WTB iZotope RX 1.21

Much thanks to mgoorevich for trying so hard to help me out with this. iZotope has made it very difficult -- nearly impossible -- to do a license transfer on the legacy plug-in without penalizing one side or the other.

In this case, since mgoorevich had used that license for an upgrade, iZotope's transfer policy would only allow that if he were to transfer the earlier version to me, it would ALSO transfer his updated version, resulting in a new version needing to be purchased for his machine. However, this new version would not be allowed to be transferred to other users ever again in the future. A very strange caveat to me, since iZotope wouldn't be losing ANY money on the deal.

So, what I am looking for is a user who has iZotope RX 1.21 and has not upgraded from there at all - that is willing to sell their license to me.

Thank you, and once again thanks to mgoorevich,

G.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Izotope and 9.0.5 Mitch Griffin Pro Tools 9 89 01-25-2014 06:54 AM
iZotope RX 2 tom_lowe Post - Surround - Video 21 10-09-2010 02:00 PM
izotope spidera 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-13-2004 10:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com