Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2011, 02:29 PM
TCreed88 TCreed88 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: CT
Posts: 2
Default Axiom Pro 'Channel' Screen Freeze

Hey everyone,

I am using an Axiom Pro with Pro Tools 8. Everything works fine with syncing up, but after a while the Axiom screen freezes on my current channel. Everything still functions correctly button wise though.

To give an example... Say I'm currently on my Piano channel and I want to switch to my Synth channel, it switches to the Synth on my computer screen, but not on the Axiom screen; it just stays on the Piano channel. The Axiom screen doesn't even change when I want to switch between modes. But the Axiom screen does go to the correct screen when I hit the edit, load, and the numeric key pad.

Any ideas or others experiencing the same thing?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-02-2011, 06:07 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Axiom Pro 'Channel' Screen Freeze

Mac or Win? We need more details.
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 02-02-2011, 09:10 PM
TCreed88 TCreed88 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: CT
Posts: 2
Default Re: Axiom Pro 'Channel' Screen Freeze

Mac 10.6.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11 Screen Freeze? wdjudd Pro Tools 11 13 01-06-2016 12:46 PM
Axiom Pro 61 LCD screen problem zedhed MIDI 1 03-19-2011 04:32 AM
Echo boy screen freeze Greene Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-28-2006 10:50 AM
PT7 Screen Freeze for 10 secs Jake Jackson Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 03-09-2006 10:41 AM
Screen Freeze Sulaco Digidesign Hardware & Software 1 07-24-2002 06:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com